Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi lenne, ha megszűnne az X...

Mi lenne, ha megszűnne az X faktor?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy 2022-ig lesz koronavírus. Én jól megvagyok X faktor nélkül. Kétszer is volt arra példa, hogy csak fiúk maradtak versenyben. Az első évadban kiesett a Janicsák Veca. 2019. november 30-án az X faktor közepén kiesett a Bagdi Enikő. Az is igaz, hogy a Kiss Ramóna is meg az Ördög Nóra is mind a ketten a TV2-n vannak. 2016-ban az Istenes Bence egyedül vezette az X faktort. Az Istenes Bence és a Miller Dávid férfiak.

Nekem nem kell ahhoz X faktor, hogy fiút lássak. Ha fiút akarok látni, akkor akár a tükörbe is nézhetek. Egy fiún annyi látnivaló van, hogy szokott-e borotválkozni. Ha egy fiú nem borotválkozik, akkor szakállas.

A Megasztárból elég volt a hat évad. Nem hiányzik sem a The Voice, sem a Rising Star. Ha megszűnne az X faktor, akkor azzal is úgy lennék, mint a Megasztárral, a The Voice-szal és a Rising Star-ral.

2020. okt. 4. 10:22
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
28%
Amíg Soros György él, addig lesz X Faktor.
2020. dec. 25. 21:55
 22/45 A kérdező kommentje:
Most szigorítások vannak. Senki sem jelentkezhet az X faktorba, mert az X Faktor élő adása este fél 8 után szokott lenni, amikor az embereknek otthon kell lenniük. Hallom, hogy a nem élelmiszert árusító boltoknak be kell zárniuk. Ha tavaly elmaradt az X Faktor, akkor idén is elmaradhat. Nekem semmi bajom nem lenne, ha megszűnne.
2021. febr. 25. 13:06
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem az x faktort.
2021. febr. 27. 11:45
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Egy hülyeséggel kevesebb.
2021. márc. 24. 22:05
 25/45 A kérdező kommentje:

Annak, hogy idén is lesz X faktor, annak csak az fog örülni, aki a fiúkat szereti (lányok és meleg férfiak). Egyrészt most az új műsorvezető is férfi lesz (Miller Dávid fogja vezetni), másrészt a kilencedik évadból indulok ki. 2019. november 23-án az összes fiú tovább jutott, a lányok közül viszont csak Bagdi Enikő jutott tovább. A következő héten az utolsó lány (Enikő) nem az X faktor adás végén, hanem az adás közepén esett ki. Attól félek, hogy megismétlődik, ami tavalyelőtt történt.

Az biztos, hogy ha csak fiúk fognak versenyben maradni, akkor nem fogom nézni. Bekapcsolom ugyan a TV-t, de csak hallgatni fogom, amit a fiúk énekelnek. Sok tehetséges ember van, de én a fiúkat csak hallgatni szeretem.

2021. máj. 21. 23:34
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Phaszt érdekel az x faktor. A koronavírust is leszaro. X-men new mutants folytatást akarok! :)
2021. máj. 22. 12:30
 27/45 anonim ***** válasza:
66%
Lesz benne a Csobot Adél, úgyhogy nézni fogom. Tetszik az a csaj. 😍
2021. máj. 22. 14:18
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Égszakadás,földindulás.Virág bomlás,világ romlás.
2021. máj. 22. 14:46
 29/45 A kérdező kommentje:
Az X faktorban még egyszer sem fordult elő, hogy csak lányok maradtak versenyben. A csajoknak legalább szép, csinos ruhájuk van, de egy fiún csak annyi látnivaló van, hogy szokott-e borotválkozni.
2021. júl. 17. 18:07
 30/45 A kérdező kommentje:

Nézzenek csak ide:

[link]

A Wikipédia már a tizenegyedik évadról is ír. Nem akarom, hogy legyen tizenegyedik évad. Ha rajtam múlna, akkor 2017-ben sem lett volna X faktor. Az meg pláne nem érdekem, hogy a műsort férfi vezesse.

2021. nov. 6. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!