Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nem unalmasak...

Szerintetek nem unalmasak ezek a főzőversenyek?

Figyelt kérdés
Ezek a fozomusorok mar nagyon unalmasnak találom. A szakács szakma is egy szakma olyan mint a hegesztő vagy lakatos vagy akármi. Kulfoldon mar van olyan műsor ahol vassal dolgoznak nem tudom pontosan mi a neve a műsornak de itthon is vetítik es nem főznek itt hanem pl.kardot csinálnak mint kovács mesterség. Aki a legugyesebb az nyer es stb. Ezzel szemben itthon a szakács szakman kívül nem nagyon volt más jellegű műsor ahol nem a főzésrol es nem fozoverseny. Tehat vannak nagyon szép szakmak ahol lehetne versenyezni egymással es műsort is csinálni es megse tudnak kitalálni egyet sem.
2020. szept. 10. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
De unalmasak.
2020. szept. 10. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Nagyon.

Ráadásul mint minden ilyen "vetèlkedős" műsornak,ennek is totál ugyanaz a kiszámított dramaturgiája van mint az ezeket megelöző összes többinek a Nagy Ő-töl akármelyik survivorig.

2020. szept. 10. 23:10
 3/10 anonim ***** válasza:
A most futó (RTL-es) műsor is olyan, mint az előzőek, de legalább van köztük egy-két tehetséges szakács. De ezek nem a celebközeliekből kerültek ki. A többi? Összevissza kapkod, agyonsóz mindent, nem kóstol stb. Már régen hazaküldtem volna őket.
2020. szept. 11. 00:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért van ennyi ilyen műsor, mert erre van igény. Sajnos.
2020. szept. 13. 16:32
 5/10 anonim válasza:
Vagy csak azt mondják, hogy van rá igény.
2020. szept. 15. 18:44
 6/10 anonim ***** válasza:
5. Gondolod hogy nem előzi meg piackutatás, nézettségi mutatók elemzése stb. az ilyen műsorok elkészítését? Ahhoz túl drágák lennének.
2020. szept. 15. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Amíg a séfek főznek, vagy tippeket adnak, az kifejezetten izgalmas és informatív. Viszont amikor a versenyzők főznek, az szerintem is unalmas.
2020. szept. 17. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Az a féltörök nő a viselkedésével (és a főzni NEM tudásával) nálam kicsapta a biztosítékot! Miféle CELEB ez aki viselkedni sem tud? Az látszik, hogy Rácz Jenő kedvence, meg is nyeri, le van ez vajazva.
2020. szept. 17. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is 😕
2020. szept. 17. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
A végén nem merték meglépni, Gábor és Armando főzött. És a venezuelai megnyerte! Egyébként végig szimpi volt.
2020. szept. 19. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!