Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi az oka annak, hogy mostanáb...

Mi az oka annak, hogy mostanában kb minden második megosztott videó a facebookon állatok megmentéséről szól?

Figyelt kérdés
Csabdába esett medve őz vagy madár megmentése. Tipikusan a madár a drótkerítésbe gabalyodott bele meg ilyesmi. Általában egy ember menti meg az állat közben szenved, holott ha a kamerás is letenné a kameráját és beállna segíteni sokkal kevesebb ideig kéne szenvedjen szegény állat.
2020. szept. 6. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
42%
Tipikusan a mások megtévesztésére törekvő, manipulatív egocentrikusok csinálnak ilyeneket, ugyanez a helyzet a kisebbségek, melegek vehemens önreklámozó "védelmezőivel". A legtöbbször ők maguk ejtik csapdába az állatot, hogy aztán levideózzák a megmentést. Kicsit se volt feltűnő pár hónapja a fekete nő videói, aki egy nap alatt két kerítésbe szorult őzet is megmentett két külön videón.
2020. szept. 6. 13:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Általában a Facebook úgy működik, hogy megnézel valamit, és utána hasonló tartalmakat dob fel. Én pl. megnéztem egy prank videót, amit ismerősöm osztott meg, na azóta én állandóan hasonlókat kapok ajánlásként, de egy darab állatmentőst sem láttam még.
2020. szept. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!