Melyik reklámot kedveled/utálod?
Szeretem, Axe reklámok, régebben Auchan hörcsögök, Dacia Duster reklámok.
Utálom primitív niggeres Olds Spice. Minden tampon, betét és pelenka reklám. Az ilyeneket kitiltanám a TV-ből. Nem vagyok kíváncsi rá, hogy milyen lesz a pelusban Marcika popsija.
2009 T-home reklám am8ben Csondor Kata hóban ébred címü számát énekli.
Így 11év után is az abszolult kedvencem.
Utálni az összes többit utálom a budwaiser reklámjain kívül.
Utalom:alza, old spice, gyogyszer, bank
Szeretős nincs.
TV-t nem nézek, neten elkerülhetőek, így nálam ami legutáltabb marad, az hagyományos papír alapon van.
Jár megyei napilap, ugye 16 ilyen A2-es méretű oldal talán, na ebből a rekord például az volt, hogy 3 teljes oldalon volt az a politikai kék hátteres hirdetés, az átlag 2 oldalon szokott lenni, nagy ritkán meg egy. Na meg egy rakat egyéb apró kis hirdetés.
Szóval ha a kicsiket is beleszámolja az ember, akár az újság negyede elmegy ilyen hülyeségre, és a pénzt ugyanúgy elkérik érte. Ettől frászt tudok kapni, főleg, hogy sokszor egyértelműen a tartalom helyére teszik, volt pl, hogy csütörtöki számban keresem a közlekedési rovatot mert mindig aznap van egy oldal annak szentelve, nem találom sehol, erre leesik, hogy ahelyett pakolták be...
Én is utálom a pelenka, tampon, gyógyszer stb reklámokat. Az is zavar h ezeket mindig nők reklamozzak. Tök ciki ☺
Hüvelyflora, hasmenés, gomba stb. Mintha minden nőnek lenne ilyen problémája 😀
A providentest utálom.
Szeretem a Baba tusfürdőset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!