Az alapvetően elszigetelt életet élő családok miért vállalnak tv sorozatot az életükről?
Gondolok itt a TLC elég sok műsorára. Pl a Duggar család, ahol a gyerekek konzervatív nevelést kapnak, nincs kapcsolatuk a média ártalmaival, vallásos zenéket hallgatnak, otthon tanulnak, gardedámmal kezdhetnek randizni, az esküvőig max megölelhetik egymást stb.
Vagy a Plath család akik az előzőeknél is sokkal beszűkültebbek, nem járnak sehova, a testvérek szórakoztathatják egymást, nem ehetnek-ihatnak cukros dolgokat, nem zenélhetnek, ezek a gyerekek mondjuk lázadoznak is ez ellen...
De a modern 5-6-os ikres családokat sem feltétlenül értem, hacsak nem tényleg minden kizárólag a pénzről szól. Biztos elkél egy kis plusz a konyhára 5-6-20 gyerek mellett, de adott esetben a gyerekszám már a műsor előtt is megvolt. Nekem ötös ikrekkel egész biztos nem kellene egy stáb is a nyakamba hacsak nem tekinthető egy csapat ingyen bébiszitternek, akik ha foglalkozni nem is foglalkoznak a gyerekekkel, leesni innen-onnan csak nem hagyják őket.
Ellenben ha én magam pokoli szerkezetnek gondolom a médiát és esetleges vallásos műsorokon kívül nézni sem engedem a gyerekeimnek a tévét akkor nem biztos, hogy normális dolog hogy sorozatot viszont engedek forgatni az életünkről. Nekem kicsit álszentség szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!