Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az alapvetően elszigetelt...

Az alapvetően elszigetelt életet élő családok miért vállalnak tv sorozatot az életükről?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a TLC elég sok műsorára. Pl a Duggar család, ahol a gyerekek konzervatív nevelést kapnak, nincs kapcsolatuk a média ártalmaival, vallásos zenéket hallgatnak, otthon tanulnak, gardedámmal kezdhetnek randizni, az esküvőig max megölelhetik egymást stb.

Vagy a Plath család akik az előzőeknél is sokkal beszűkültebbek, nem járnak sehova, a testvérek szórakoztathatják egymást, nem ehetnek-ihatnak cukros dolgokat, nem zenélhetnek, ezek a gyerekek mondjuk lázadoznak is ez ellen...

De a modern 5-6-os ikres családokat sem feltétlenül értem, hacsak nem tényleg minden kizárólag a pénzről szól. Biztos elkél egy kis plusz a konyhára 5-6-20 gyerek mellett, de adott esetben a gyerekszám már a műsor előtt is megvolt. Nekem ötös ikrekkel egész biztos nem kellene egy stáb is a nyakamba hacsak nem tekinthető egy csapat ingyen bébiszitternek, akik ha foglalkozni nem is foglalkoznak a gyerekekkel, leesni innen-onnan csak nem hagyják őket.

Ellenben ha én magam pokoli szerkezetnek gondolom a médiát és esetleges vallásos műsorokon kívül nézni sem engedem a gyerekeimnek a tévét akkor nem biztos, hogy normális dolog hogy sorozatot viszont engedek forgatni az életünkről. Nekem kicsit álszentség szaga van.

2020. aug. 26. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
A csatornák nem csinálnak olyan műsort amit nem néznek az emberek, mert nem jönne bevétel. A válasz ennyi: azért csinálnak ilyen filmeket, mert ezt nézik az emberek és ebből jön a pénz🤷🏻‍♀️
2020. aug. 26. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán az érdekelne, hogy a csatorna miért csinál ilyen vagy olyan műsort mert az teljesen egyértelmű, hanem hogy a fent említett családok ezt miért vállalják? 🤷🏼‍♀️ na az már számomra nem egyértelmű
2020. aug. 26. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Az emberek szeretnének híresek lenni. Nem kell ezt tagadni, én is. Szeretném ha nevem, és a családom neve, fent maradna az utókornak, hogy "halhatatlan" legyek. Lehet ezért. De lehet, hogy csak a pénzért. Lehet mindenkinek külön indoka van.
2020. aug. 26. 22:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát én max gyerekként szerettem volna, de egyáltalán nem vágyom a hírnévre és örülök ha senki nem néz rám másképp mint egy átlagemberre, ezáltal bármikor bárhova nyugodtan elmehetek anélkül, hogy valaki le akarna fényképezni és cikkeznének róla. Nekem ez nem szimpi. Persze megértem, hogy rengetegen vágynak erre /youtuberek, tiktokosok/. De valahogy mindig az a vége, hogy nem érte meg.
2020. aug. 27. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg..Sok pénzért?
2020. aug. 27. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!