A barátok köztben Vanda vemhes lett, igy ért véget. Szerintetek hogy fog folytatodni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 21:23
11/16 anonim válasza:
A Te Anyukád is vemhes volt,mikor te a pocakjában voltál??
12/16 anonim válasza:
gyerekek, csak 1 rohadt sorozatról van szó, miért kell anyázni..??
13/16 anonim válasza:
ez neked az? hú,csak mert megkérdeztem,h mikor Ő volt magzata Anyukájának,akkor arra is érthető ez a csinos kis jelző,hogy vemhes?
nem kéne kiforgatni a szavakat,hisz nem ez a dolog lényege..
14/16 anonim válasza:
már legalább 5en leírták, hogy a vemhes nem a legjobb jelző, de még mindig nem értem miért kell az anyját felhozni ennek illusztrálására
15/16 anonim válasza:
Biztos férfi kérdez ezt.
Még jó,h az ilyenek nem élhetik át az ÁLDOTT ÁLLAPOTOT.
És csatlakozom,nehogy már ne lehessen rákérdezni,h Ő vele is anno vemhes volt ezek szerint valaki? gondolom igen.
csak nem ismeri a szavak jelentését.
Amugy szerintem nem lesz Kismama ,de inkább Kalamár Úrat kéne megkérdezni,mert csak Ő tudja!
16/16 A kérdező kommentje:
Nem olyan könnyű ám megtanulni ezeket a szavakat, van amikor tévesztek bocsánat, de igyekszem.
2010. aug. 6. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!