Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi lehet ennek az epizódnak a...

Mi lehet ennek az epizódnak a címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég néztem egy epizódot egy rajzfilmből de nem emlékszem a nevére.( Mármint a résznek a nevére) Ez a rajzfilm egyébként A lármás család c. Rajzfilm sorozat :) Ebben a részben Lincoln nagyon elakar menni az apja munka helyére de az apja azt mondja neki hogy nem mert a lánytestvéreit viszi el gondolom valami apa-lányai nap vagy mi. Aztán az nem tudom hogy mikor (nem láttam ezt a részt) de az anyja elvitte a munkahelyére. Mivel fogorvos ezért sok dolga van ezért Lincoln unatkozik és nagyon apja munkahelyére akar menni. Aztán az anyja oda ad neki egy füzetet amiben 7 évnyi munkája van. Elveszti aztán megtalálja de elszakad. Az anyja nem szidja le teljesen hanem egy másik könyvet ír. Ennyi kb.

Aki felismeri angolul is leírhatja :D Előre is köszönöm!

2020. aug. 16. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem ismerős így a leírás alapján, de ha nagyjából emlékszel, hogy mikor nézted és melyik adón, akkor vissza lehet keresni online műsorújságokban vagy az adott csatorna honlapján.
2020. aug. 16. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg cím alapján ha belenézel az epizódokba hátha megtalálod. Én is keresgélek:)

2020. aug. 30. 20:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2020. aug. 30. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:

A novel idea

Egy regényes nap

(Ha még mindig érdekel, és nem találtad meg azóta)

2022. febr. 9. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!