Mi lehet ennek az epizódnak a címe?
Sziasztok! Nemrég néztem egy epizódot egy rajzfilmből de nem emlékszem a nevére.( Mármint a résznek a nevére) Ez a rajzfilm egyébként A lármás család c. Rajzfilm sorozat :) Ebben a részben Lincoln nagyon elakar menni az apja munka helyére de az apja azt mondja neki hogy nem mert a lánytestvéreit viszi el gondolom valami apa-lányai nap vagy mi. Aztán az nem tudom hogy mikor (nem láttam ezt a részt) de az anyja elvitte a munkahelyére. Mivel fogorvos ezért sok dolga van ezért Lincoln unatkozik és nagyon apja munkahelyére akar menni. Aztán az anyja oda ad neki egy füzetet amiben 7 évnyi munkája van. Elveszti aztán megtalálja de elszakad. Az anyja nem szidja le teljesen hanem egy másik könyvet ír. Ennyi kb.
Aki felismeri angolul is leírhatja :D Előre is köszönöm!
Esetleg cím alapján ha belenézel az epizódokba hátha megtalálod. Én is keresgélek:)
A novel idea
Egy regényes nap
(Ha még mindig érdekel, és nem találtad meg azóta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!