A Fort Boyardnak(Az erőd-nek) miért lett vége?Miért nem folytatják már, vagy nincsenek új részek?
Melyikre gondolsz? A Magyar vagy a Francia változatra?
Az itthoni verzió szvsz nagyon rossz időpontban ment régebben (én úgy emlékszem szombat dél körül), de lehet csak azért, mert az eredeti időpontban még kevesebben nézték, mint ahova átkerült.
Az eredeti Francia verzió szerintem megy, legalábbis ahogy a 2020.fort-boyard.fr honlapból kitűnik.
Én a franciák epizódjait régebben a tv5monde nevű csatornán néztem, manapság már nem követem. (nem tudom hol máshol lehetne megnézni ezeket a részeket)
Több éve mikor még néztem, akkor annak ellenére is teljesen érthető volt mi történik, hogy kukkot sem tudok franciául. Plusz hosszabb és izgalmasabb is volt egy-egy epizód, mint itthon. Az eredetiben pl. be is sötétedik egy rész alatt, így a végkifejlet már sötétben "a tűz fénye" mellett játszódik. Itthon totál nem így volt, az le volt rövidítve 45 percesre.
europe.tv5monde.com/en/tv-guide/entertainment/fort-boyard-Season-30-294803
Eszerint idén a jubileumi 30.dik évfordulós etap megy, talán egy wikipédia rákereséssel az is kiderülne, hogy idén vették-e fel, vagy még tavaly év végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!