Mi lehetett 2007-2010 között ez a műsor?
Figyelt kérdés
Mikor kisebb voltam, gyakran felébredtem éjjel a televízióra és legtöbb esetben egy fekete-fehér képkockákból álló műsor ment, ami nem kicsit volt félelemkeltő. Semmi összefüggést nem tudtam felfedezni benne akkor, de talán most sem menne. Viszont bárhol keresgéltem, nem sikerült még rábukkannom. Éjfél után mehetett talán a TV2 vagy RTL csatornán. De ez sem biztos sajnos.2020. aug. 9. 13:40
1/6 anonim válasza:
A TV-re keltél fel? Nem lehet, hogy szellemek?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tartom valószínűnek.:D
Egyszerűen csak minden apró zajra képes voltam felébredni.
2020. aug. 9. 13:45
3/6 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=iT8o9Fs6BVc
Nem ilyesmire gondolsz? Ilyet adtak a TV2-n a 2000-es években valamikor műsorzáráskor.
4/6 A kérdező kommentje:
Hasonló volt, de sokkal intenzívebb. Ha epilepsziás lennék, akkor sok részlet nagy bajt okozott volna.
2020. aug. 9. 16:22
5/6 Jól van ez így? válasza:
Animációs filmek műsorblokk a TV2-n adták hajnalban. Ebben volt A hazudós egér (2008) is, az egész jó volt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊
2020. aug. 10. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!