mert rájöttek, hogy az emberek jobban nézik ezt a bénázást, mint magát a műsort, azert volt az xfactorban is, h fél évig néztük a válogatót, aztan par het alatt lezavarták a műsort.
2020. aug. 3. 20:37
2/5 anonim válasza:
Nyilván a válogatást nézi az ember, a műsort meg nem, mert a válogatás alatt kirakják az összes jót és a tucat marad. Nem tudom a konyhafőnökben hogy van, azt nem nézem eleve, nem vagyok otthon kaja terén, de az X-Faktorra igaz. 3 éve a székes feladat után kikapcsoltam a tévét, amikor kiesett az utolsó jó. Mit hoz az élet, két évvel később személyesen találkoztunk. Olyan gyönyörű hangot ritkán hall az ember. Ha az nem volt oda elég... Szörnyű az emberek ízlése.
2020. aug. 3. 20:43
3/5 anonim válasza:
Ez a színvonal kell az emböröknek.
Még az ilyen műsorvezető, aki kritizálni tud, még most nem megyek oda megkostolni..., de fordított esetben kíváncsi lennék, milyen érzés lenne neki 5 perc alatt összerakni a kaját...
2020. aug. 3. 22:22
4/5 anonim válasza:
Nekem nem tetszik így a műsor, 5 perc alatt nem lehet csodát tenni. Ráadásul a zsűri két tagját egyenesen rühellem, olyan nagyképűek lettek…
2020. aug. 5. 18:35
5/5 anonim válasza:
2:
X-faktornál sose az énekhang számított először, hanem a protekció.
Második évadról tudok beszélni, azon indult ismerősöm. Konkrétan az egyik elég sokáig továbbjutót a műsor akkori producere hozta el kocsival a selejtezőre. Igaz, az már előre el volt döntve, mert az a srác konkrétan nem is állt be a többi selejtező közé.
Miért nem lett balhé belőle? Azért, mert mikor elkezdődött volna a balhé érlelődni akkor az RTL kiküldte a fenyegető levelét, miszerint, ha bárki bármelyik médiának beszélni merészel a dolgokról az egyik veséjét kiperelik belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!