Szerintetek várható valami különleges,extra a Barátok közt 10 ezredik részében majd?
Figyelt kérdés
Már nem kell sok.Csak kíváncsiságból kérdezem.2020. júl. 28. 21:32
1/10 anonim válasza:
Gizi elhagyta Lacit. Egyébként jogosan, csak kiváncsi leszek, mi lesz ebből?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen,tudom.Úgy értem,visszahoznak-e régi szereplőket,vagy különleges lesz,mint Miklós a mennyben,ilyesmi :) Esetleg másik rtl-es sorozatból jön valaki vendégszerepelni,ilyesmi :)
2020. júl. 30. 11:51
3/10 anonim válasza:
Visszahoznak régi szereplőket, de nem ugyanazok fogják játszani. Szokás szerint.
4/10 anonim válasza:
Hát nem ártana, mert a 20 000 már biztos nem lesz meg. Egyébként muszály. Nehogy már a 20 évforduló nagyobb durranás mint a 10 000. Rész
6/10 A kérdező kommentje:
5 esetleg azért mert megveri Laci?Láttad előzetesben,vagy csak tipp?
2020. aug. 2. 13:04
7/10 anonim válasza:
#6 két hétre előre ellehet olvasni a tartalmat.Adéllal elmennek sétarepülni,és rosszúl lesz,Adél teszi majd le a repülőt.
8/10 A kérdező kommentje:
7. Hol tudod elolvasni?
2020. aug. 2. 14:21
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem ismertem.Sokkal jobb,mint ahol eddíg néztem.
2020. aug. 2. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!