Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért baj sok embernek,hogy...

Miért baj sok embernek,hogy Bochkor Gábor a Retro rádióban fog dolgozni?Miért nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Bochkor több mint tíz évig vezetett műsort a Sláger rádióban és az ő műsoruk volt a leghallgatottabb.Sokan szomorúak voltak amikor megszűnt a Sláger rádió és a bumeráng.Én megértem a Retro rádiót hogy Bochkort alkalmazzák.Gondolom több bevételre számítanak Bochkor felbukkanásából.

2020. júl. 26. 12:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Én szerettem a régi párost, szerintem nem voltak idétlenek, és nagyon klassz rovataik voltak. Bochkort és a "humorát" sose csíptem de kinek a pap....mindenesetre örülök, hogy a Manna fm-en újra hallható Hudák és Hepi :)
2020. szept. 8. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
Mikor indul a Bochi féle reggeli műsor?
2020. szept. 8. 19:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, hétfőn indult.
2020. szept. 8. 19:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Köszi. Nem tudtam hogy már elindult, azt hittem nagyobb hírverés lesz körülötte.
2020. szept. 8. 20:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
utálom
2021. febr. 21. 13:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"A nagy durranás még hátra van. ;)"

Megvolt már azóta, csak átaludtam, vagy még mindig hátra van?

2021. febr. 21. 13:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Bochkor mindig is végtelenül nagyképű, de elég műveletlen, korlátolt ember volt. Nekem például ez a bajom vele.

Irodában kénytelen vagyok hallgatni a Retrot, és ma reggeli műsorban a bicikliseket sikerült teljesen

egyoldalúan bemutatni.

Nem tudom, azt az aszott testű, láncdohányos, sportból felmentett bohócot miért zavarja ennyire a biciklisek létezése, de hihetetlen „proli” műsort sikerült ismét összehozni.

Különösen tetszett a sok vele egyetértő (feltehetően dagadt, vagy alaktalan) sms író hőzöngése.

2021. ápr. 8. 17:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#17 hagyjuk szegényt, mennyire frusztráló lehet, amikor valakit pont a Mészárosra cserélnek le.
2021. ápr. 8. 17:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

17:

tényleg, ezt el is felejtettem :D

lehet, h ezért egyre frusztráltabb.

2021. ápr. 8. 18:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
lehet lőlőbának nincs nagy pisolinoja de a bankszámlája....
2021. ápr. 8. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!