Miért baj sok embernek,hogy Bochkor Gábor a Retro rádióban fog dolgozni?Miért nem tetszik nekik?
Figyelt kérdés
Bochkor több mint tíz évig vezetett műsort a Sláger rádióban és az ő műsoruk volt a leghallgatottabb.Sokan szomorúak voltak amikor megszűnt a Sláger rádió és a bumeráng.Én megértem a Retro rádiót hogy Bochkort alkalmazzák.Gondolom több bevételre számítanak Bochkor felbukkanásából.2020. júl. 26. 12:54
11/20 anonim válasza:
Én szerettem a régi párost, szerintem nem voltak idétlenek, és nagyon klassz rovataik voltak. Bochkort és a "humorát" sose csíptem de kinek a pap....mindenesetre örülök, hogy a Manna fm-en újra hallható Hudák és Hepi :)
12/20 anonim válasza:
Mikor indul a Bochi féle reggeli műsor?
14/20 anonim válasza:
Köszi. Nem tudtam hogy már elindult, azt hittem nagyobb hírverés lesz körülötte.
16/20 anonim válasza:
"A nagy durranás még hátra van. ;)"
Megvolt már azóta, csak átaludtam, vagy még mindig hátra van?
17/20 anonim válasza:
Bochkor mindig is végtelenül nagyképű, de elég műveletlen, korlátolt ember volt. Nekem például ez a bajom vele.
Irodában kénytelen vagyok hallgatni a Retrot, és ma reggeli műsorban a bicikliseket sikerült teljesen
egyoldalúan bemutatni.
Nem tudom, azt az aszott testű, láncdohányos, sportból felmentett bohócot miért zavarja ennyire a biciklisek létezése, de hihetetlen „proli” műsort sikerült ismét összehozni.
Különösen tetszett a sok vele egyetértő (feltehetően dagadt, vagy alaktalan) sms író hőzöngése.
18/20 anonim válasza:
#17 hagyjuk szegényt, mennyire frusztráló lehet, amikor valakit pont a Mészárosra cserélnek le.
19/20 anonim válasza:
17:
tényleg, ezt el is felejtettem :D
lehet, h ezért egyre frusztráltabb.
20/20 anonim válasza:
lehet lőlőbának nincs nagy pisolinoja de a bankszámlája....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!