A reklámok miatt nem néznek az emberek tévét?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 10:05
1/7 anonim válasza:
Sokan azért nem néznek, mert alig van értelmes műsor. Legtöbb műsor ismétlés csak. Utána erre tesznek rá a reklámok, amiket hiába szabályoztak már 2010-2011 körül, azóta tojnak a betartatásukra. Elég idegesítő mikor nézel egy műsort, majd 10 percenként reklám.
2/7 anonim válasza:
Azért nem nézek, mert nem adnak semmi értelmeset. A reklámot még megoldanám timeshifttel, de ha nincs kontent, kicsit nehéz. Az élő sport amit klasszikus tévében nézek, ott szerencsére reklám is csak akkor lehet, amikor az eseményben is szünet van.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem a reklám az elsődleges ok. Hanem, hogy az új sorozatokat kb 2-3 éves késéssel hozzák be a kereskedelmi tévécsatornák Magyarországra. Addigra már vagy megnéztem interneten angolul, vagy nem érdekel az adott sorozat. A másik, hogy jobban szeretek évadonként megnézni egy sorozatot egy-egy ráérősebb napomon, és nem hetente egy részt, ráadásul fix időpontban.
4/7 anonim válasza:
Tegyük hozzá a kötött müsort is. Amit adnak, az akkor megy, amikor megy, nem akkor, amikor neked van rá időd vagy hozzá kedved. A következő része meg majd holnap vagy épp a jövőhéten. És erre jön rá, hogy mi van, ha nem adnak semmit, ami érdekel, ha meg mégis, akkor 20 percenként 10 perc reklám.
5/7 A kérdező kommentje:
De azért vannak jópofa reklámok is, nem?
2020. júl. 20. 11:22
6/7 anonim válasza:
Engem a reklámok nem annyira zavarnak. Inkább az, amit a 3-as válaszoló említett, hogy nagy késéssel szoktak a sorozatok megjelenni a tévében. Én pedig ha kijön egy új sorozat, és érdekel, akkor rögtön angol szinkronnal megnézem.
A másik bajom az, hogy a tévében olyan logikátlanul adják le a sorozatokat. Mármint most azokról a sorozatokról beszélek, amik már befejezettek. Pl. folyton ismételgetek ugyanazokat a részeket, az évadokat, részeket sokszor nem sorban adják, hanem random. És így élvezhetetlen az, hogy a tévében nem lehet követni, újranézni a sorozatokat, mert hülyén adják a részeket.
Szóval nekem a reklámok a legkisebb problémám.
7/7 A kérdező kommentje:
De miért teszik ezt?
2020. júl. 20. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!