Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A reklámok miatt nem néznek...

A reklámok miatt nem néznek az emberek tévét?

Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azért nem néznek, mert alig van értelmes műsor. Legtöbb műsor ismétlés csak. Utána erre tesznek rá a reklámok, amiket hiába szabályoztak már 2010-2011 körül, azóta tojnak a betartatásukra. Elég idegesítő mikor nézel egy műsort, majd 10 percenként reklám.
2020. júl. 20. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem nézek, mert nem adnak semmi értelmeset. A reklámot még megoldanám timeshifttel, de ha nincs kontent, kicsit nehéz. Az élő sport amit klasszikus tévében nézek, ott szerencsére reklám is csak akkor lehet, amikor az eseményben is szünet van.
2020. júl. 20. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a reklám az elsődleges ok. Hanem, hogy az új sorozatokat kb 2-3 éves késéssel hozzák be a kereskedelmi tévécsatornák Magyarországra. Addigra már vagy megnéztem interneten angolul, vagy nem érdekel az adott sorozat. A másik, hogy jobban szeretek évadonként megnézni egy sorozatot egy-egy ráérősebb napomon, és nem hetente egy részt, ráadásul fix időpontban.
2020. júl. 20. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük hozzá a kötött müsort is. Amit adnak, az akkor megy, amikor megy, nem akkor, amikor neked van rá időd vagy hozzá kedved. A következő része meg majd holnap vagy épp a jövőhéten. És erre jön rá, hogy mi van, ha nem adnak semmit, ami érdekel, ha meg mégis, akkor 20 percenként 10 perc reklám.
2020. júl. 20. 11:21
 5/7 A kérdező kommentje:
De azért vannak jópofa reklámok is, nem?
2020. júl. 20. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem a reklámok nem annyira zavarnak. Inkább az, amit a 3-as válaszoló említett, hogy nagy késéssel szoktak a sorozatok megjelenni a tévében. Én pedig ha kijön egy új sorozat, és érdekel, akkor rögtön angol szinkronnal megnézem.

A másik bajom az, hogy a tévében olyan logikátlanul adják le a sorozatokat. Mármint most azokról a sorozatokról beszélek, amik már befejezettek. Pl. folyton ismételgetek ugyanazokat a részeket, az évadokat, részeket sokszor nem sorban adják, hanem random. És így élvezhetetlen az, hogy a tévében nem lehet követni, újranézni a sorozatokat, mert hülyén adják a részeket.

Szóval nekem a reklámok a legkisebb problémám.

2020. júl. 20. 13:19
 7/7 A kérdező kommentje:
De miért teszik ezt?
2020. júl. 20. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!