Örültök, hogy vége a Mónika shownak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 22:13
2/13 anonim válasza:
nagyon idegesített, hogy hétköznap délután nincs mit nézni, mert mindenütt Joshi barat meg Mónika és a fogatlanjai vannak...
3/13 anonim válasza:
Én is jókat röhögtem rajta!... :-DDD
Amúgy meg semmiből nem áll tovább kattintani, van vagy 40 TV csatornánk, nem fog rám senki géppisztolyt, hogy MUSZÁJ néznem a Mónikát vagy a Józsi barátot vagy a kretén Győzőkét (és még folytathatnám a sok idióta műsort)...
Engem nem zavart!
4/13 anonim válasza:
Igazából mikor ki akartam üríteni az agyamat, vagy csak szimplán megbotránkozni, arra jó volt. Mónika buta arckifejezése mindig megnyugtatott, hogy én nem is vagyok annyira szerencsétlen...
5/13 anonim válasza:
kár.hatttttalmas arcok voltak benne:DDDD
:(
7/13 A kérdező kommentje:
Én is.. néha youtuben néztem válogatásokat.. Nem vagyok rasszista ember, de akik ott voltak benne az az emberiség legalja..
2010. aug. 2. 22:40
8/13 anonim válasza:
sajna pont rossz idő volt amikor nyaraltam és ott csak rtl klub meg tv2 van. na ott rá voltam szorulva, hogy ezt nézzem :D hát ez egy élmény volt. tök jól aludtam éjjel annyira lefárasztott :D:D
na de örömmel hallom, hogy ezek szerint vége. bár már nem nagyon számít, mert otthon van kb 100 csatorna :)
16/L
9/13 anonim válasza:
én örülök, de még napokban láttam az ismétlést... mikor veszik le végre a műsorról? T.T és mit nézzek? mindehol ilyen baromságok mennek, vagy SPk 'énekelnek'...komolyan néha már a minimax is jobb XD azon legalább el tudok aludni xD
10/13 anonim válasza:
Én örülök, mert csak 3 csatornánk van. Nem nagy a választék, de nagyon idegesítette, hogy még mindig ment az ismétése. Nem néztem egyátalán,viszont akkor igen, amikor voltak benne jó jelenetek xD jó volt nézni a sok barmot, aki lejáratta magát az ország előtt He-he ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!