Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van annyi török sorozat...

Miért van annyi török sorozat a tévében?

Figyelt kérdés
Régen brazil volt sok,most török?Csak kíváncsiságból kérdezem.

2020. júl. 16. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

pont egy félórája tettem fel én is ugyanezt a kérdést itthon ahogy néztük a tévét :O

Lehet, hogy most ők a legolcsóbbak szappanopera téren

De nekem elegem van a törökökből, nem elég, hogy elfoglalták Magyarországot leromoboltak mindent, halomra vágták a magyarokat, hanem a jelenben még egy bűnöző banda is Európában aki jelentős pénzeket szed mindenféle alvilági tevékenységekből

2020. júl. 16. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
olcsó
2020. júl. 16. 16:21
 3/6 Önjelölt igazságosztó ***** válasza:
82%
Olcsón megveszik a csatornák, és a sok középkorú/idős nő becsámcsogja ezeket a török szappanoperákat mint kacsa a nokedlit. Nagyjából ugyanazt a szerepet töltik be mint azelőtt a mexikói szappanoperák. Nagy változás nem történt ilyen téren, csak már nem Rosalinda és José Armando hanem Mehmet és Fatima kínlódásáról pletykálkodnak az öregasszonyok.
2020. júl. 16. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Anno mexikói, argentín, meg egyéb latin-amerikai sorozatok voltak. Utána jöttek a dél-koreaiak (nem szeretem őket túlzottan), persze főleg kosztümösek. Most éppen a törökök vannak soron. És ezek is 1000 részesek.
2020. júl. 16. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A török sorozatok nem olcsók. Azért népszerűek mert elérnek az eddig megszokott dél-amerikai vagy más sablonos sorozatoktól, amikben mindenki fekete vagy fehért, a történet pedig ki

számítható. Török sorozatokban sok a fordulat, nem sablonos, nem tudod mi lesz a vége, a karakterek pedig egyszerre lehetnek feketék és fehérek.Ha csak a Szulejmánt nézed, láthatod hogy nagy költségvetésű rendesen megírt sorozat.

2020. júl. 18. 09:40
 6/6 anonim válasza:
100%
Nem tudom, de imádom őket:D
2020. aug. 16. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!