Miért nem múlhat el egy reklámok sem, hüvelygomba, meg tampon nélkül?
Figyelt kérdés
Szóval kicsit már sok belőle.2020. júl. 16. 06:46
1/9 anonim válasza:
Na ezaz... Pont olyan termékekről van szó, amit amúgyis megvesz az aki érintett. Kíváncsi lennék egy kimutatásra, hogy a reklám hatására mennyivel növekszik az eladás.
2/9 anonim válasza:
Hogy birkózol meg vele, ha szül a nőd??
Csak mert a körömgombát nem említed zavaró tényezőként, nyilvan az zavar, ha valaki nő.
3/9 anonim válasza:
A szülés más mint egy gombás muff..
Nőként is zavar ez a nagy "reklámozzuk már,hogy verzik a p.csám,mert nő vagyok etc.hiszti". Magánügy,senkit nem érdekel,a férjem meg úgyis tudja ha épp az van. Alapból rühellem az összes idiota reklámot,de ezek pláne kiverik a biztit nálam is.
4/9 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem, mikor strandolni (?) akarnak, erre az egyik nő nagy lelkesen felkiált, hogy jó, de most vigyünk *valamilyen hüvelykúp neve*-t. Hát komolyan, melyik barátnőjét érdekli, hogy mit töm a lyukába? Meg ezt miért kell elmondania nekik? Tudom, reklám, de akkor is
5/9 anonim válasza:
De azt vágjátok hogy ezek a reklámok ugyanolyanok mint bármelyik másik fájdalomcsillapító reklám vagy akár a férfi vizeléssel kapcsolatos reklámok. Érdekes nők sose tesznek fel ilyen barom kérdéseket azokkal kapcsolatosan. 3# te meg nőként milyen paraszt vagy hihetetlen :D
6/9 anonim válasza:
5ös
Azok is irritálnak. Paraszt meg te vagy meg anyukád,hogy szemelyeskedsz. :*
7/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy nőgyűlölő lennék, mert nem akarok folyton a hüvelygombáról meg a menstruációs fájdalmakról hallani.
2020. júl. 17. 05:46
8/9 anonim válasza:
Én sehol nem írtam hogy az vagy de magadtól ide lyukadtál ki szóval valami csak van a dologban 😂
9/9 anonim válasza:
jaj szegény férfiaknak ezt kell hallgatni, mindjárt elsírom magam... ez a hiszti, nem az amit az a tahó nő írt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!