Veletek előfordult már, hogy egy terméket nem vásároltatok többet az idegesítő, vagy egyéb módon irritáló reklámja miatt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 20:35
1/4 anonim válasza:
Igen. A.L.Z.A. pont húúúúú. Sose nézem meg.
2/4 anonim válasza:
Persze hogy van. És igen webshopok küzül az ALÁZÓ pont húúút énse használom, akkor se rendelnék onnan ha fizetnének!
3/4 Önjelölt igazságosztó válasza:
Az alza.hu, netpincér illetve a fluimucil tiltólistás nálam az idegesító reklámok miatt :-)
4/4 anonim válasza:
Igen. Amikor négerekkel - távolkeletiekkel reklámoznak valamit, azt nem nekem szánják, hiszen még a reklám is másoknak szól. Szóval, én akkor mást veszek, olyat, amit nekem reklámoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!