Mért nincs még vége a Móunika show-nak az rtl-en?
Figyelt kérdés
Nem úgy volt, hogy véget ér? Hónapokkal ezelőtt beharangozták, de még most is megy.2010. aug. 2. 18:19
1/15 anonim válasza:
Ugye mekkora szemétség? Én is már örömtáncot jártam, mikor hallottam, hogy megszűnik, erre még most is van:(
2/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy új részek már nem készülnek csak a régieket ismétlik. Ebben azonban nem vagyok teljesen biztos.
3/15 anonim válasza:
Ti ném szérétitek a mauniká shót?
4/15 anonim válasza:
Gondolom azért, mert már nem forgatnak több részt, de amit már leforgattak leadják. Pl: a barátok közt részeit is hetekkel előbb forgatják, mint ahogy leadják.
5/15 anonim válasza:
utolsó nem értelek ezek régi részek .
amugy azért emrt az rtl egy fo*s és nem tudnak normális szinvonalkat adni. de hát én nem is nézzem és nekik is megirtam, még vvissza irni se votlak hajlandok szoval már nem is foglalkozok velük.
6/15 Deus88 válasza:
Lincsejetek meg de én rohadtul utálom Mounikát. :DD
7/15 anonim válasza:
Vége van olyan értelemben, hogy újakat már nem vesznek fel. De a régieket még egy darabig vetítik.
8/15 anonim válasza:
inkább monikát lincseljük meg helyetted:D
10/15 anonim válasza:
Kultúra és közösség > Egyéb kérdések????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!