Melyik retró mesékre emlékeztek? Mi volt a gyerekkorotokban menő mese?
Magyar retro mesék megvannak,amiket anno láttam.
Mirr-murr ,Kockásfülű,Mekk Elek, Legkisebb ugrifüles,Vízipók, Frakk stb.
De mondjuk Nils Holgersson, Rumcájsz,Maya a méhecske, Kisvakond,Snoopy(az régebbi is mondjuk,vagy lehet több is régebbi.)
Érdekel, szeretném a kislányomnak megmutatni,mik voltak akkor. Láttam a Hugo a vízilovat anno,de az nagyon szomorú.
Könyv is jöhet, mit szerettetek annak idején? Nekünk voltak ilyen hatalmas Grimm könyveink, nagyon hosszú könyv,olyanokkal,mint a 3 kecske és a híd alatt az óriás, meg a Szorgalmas tyúkanyó, ilyenekből volt állatos is,ebből a nagy könyv sorozatból.
Mirza, stb, Vidám mesék.
Anna és Peti kalandjai(első könyvem,vagy hasonló címmel.)
Szeretnék nosztalgiazni,meg ámuldozni,hogy jaj tényleg,ez is volt. ^^
Köszi az emlékeket.
(Ez kicsit Fall out boyos volt :D).
Magyarból a Vízipók, Vuk, Lúdas Matyi, Süsü, amiket szerettem.
Külföldiből a Nils Holgersson volt a csúcs, meg a Maja a méhecske. És talán a Kimba a fehér oroszlán.
Mesekönyvben nekünk is megvolt a Vidám mesék, aztán a Sün akit meg lehetett simogatni, a régi Walt Disney könyvek (három történettel), rengeteg Grimm mesés vékony könyv (pl. Hófehérke, A kék fényú lámpás, stb.). Rengeteg minden, nem emlékszem ám mindre. XD
Volt egy kutya,aki irdatlan sokat ásott és amikor ásott,annak volt egy zenéje, mindig elásott dínócsontok mellett.
Az a baj,én Nickelodeonon is szocializálódtam. XD
Rocco's modern life, Evil con Carne stb. :D
Volt egy élőszereplős mese,babákkal,meztelen Barbie-kkal hajnalban. XD
Az megy Boomerangon is. :)
Köszi az ajánlást,valahogy sosem volt a kedvencem. :D Sok fiú,egy lány,áhh. XD De a zenés kazettáját szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!