Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megéri a tv csatornákat az...

Megéri a tv csatornákat az hbo go-ra lecserélni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában szerintem az Hbo go kevés. Akkor már inkább Netflix, már ha megy az angol. Tartalmilag szélesebb körben mozog a skála. Van természetfilm is szép számmal pld.
2020. máj. 28. 05:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jelenleg azoknak a körében, akik már ismerik az HBO Go-t, de még lineáris tévéadást is néznek, egyelőre még azokat az időket éljük, amikor a visszajátszható tévéadás és a felvételi lehetőség az, ami teljes körűen kielégíti az igényeket. Lévén, hogy az HBO Go-n az HBO csatornák tartalmai szerepelnek, tehát sarkalatos példaként, ha Neked az Izaura TV-ről az Esmeralda hiányzik, nem fogod megtalálni.
2020. máj. 29. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Általában háttérzajnak megy a tévé, ami egy borzasztó rossz szokás. Viszont ha meg direktbe néznék valamit sose találok olyat ami érdekel! :) Lehet akkor simán kisebb csomagra váltok és úgy mellé az Hbo go. Többet nem szeretnék fizetni tv-ért, tehát simán pluszba tuti nem. Amúgy még sose használtam a felvevő funkciót, meg semmi extrát. Azt se tudom van-e ilyen! :D
2020. máj. 30. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik szolgáltatónál van. Pl. a Diginél nagyon fapadosan működik csak, kiválasztod a műsort az STB-n vagy a tévén és felveszed pendrive-ra, külső adattárolóra és utána visszanézed. De pl. egyre több olyan nyugat-európai szolgáltató van IPTV alapon, aminél mész haza munkából, megnézed a műsort bejelölöd mit akarsz nézni, majd felveszi neked és vissza tudod játszani, mindenféle helyi adattárolás nélkül, amikor neked alkalmas. Sőt egyszerre akárhány műsort, na jó ebben szokott lenni némi korlátozás, hogy csomagtól függően mondjuk 500 műsorszámról lehet felvételed. A műsorba bele lehet tekerni, így a reklámokat kikerülöd. Erre írtam, hogy szerintem első körben ez lesz a jövő, és később fog kikopni teljesen a linerális tévé.
2020. máj. 30. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értettem egy telefonos alkalmazásban, vagy akár számítógépen kiválasztod amit szeretnél felvenni, visszanézni később.
2020. máj. 30. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!