Az exatlon hungaryt érdemes nézni ? Mi a véleményetek róla ? Kinek szurkoltok?
Most már hamarosan vége lesz :D
Bajnokoknak, vagyis mától nincsenek csapatok, szóval a volt bajnokoknak szurkolok. Bármelyik nyerné meg, örülnék neki. A kékek nagyon sötét, bunkó suttyók. Kivéve szegény Bogi.
Mi a sulibamindig errol beszeltunk hogykinek szurkoltok egyszer kidoboba bekiabaltuk hogy hajra misinger peti! En vagyok ungvari miklos!!! En meg a rudi ÉN:VAGYOK gekencser timi!😂😂
Az ideiben zozo es gabi a kedvencem de azt hallottam a mexikoiak felraktak a nyertest es elvileg dave es gabi lesz de van aki zozot irta bar ha dave parbajzik zozoval es dave nyer akkor zozo kiesik😭😭 en meg attol fogva bem nezem!
Mindig ezt mondom pdig aztan nezem de aaaa😭😭
Innentol már nem tudod kiismerni a kihivokat mert elertek amit akartak,Bogi koesett,csak 3 szó Ne szurkolj nekik!,egy háromnegyed orszár van ellenuk!foleg Durcika ellen😒ami helyes!
Had idezzek:
"Aki neked szurkol annal bajok vannak kiscsillag"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!