Fantasya kérdése:
Melyik lehet ez a film?
Figyelt kérdés
Körülbelül 3-4 hete láttam egy kis részletet egy filmből ha jól tudom a TV2-n amit biztosan tudok hogy Szamurájokról szólt illetve az egyik szamuráj elment a másik császárhoz(?) és mivel megölte egy pár ellenségét így 20 lépéssel kerülhetett közelebb illetve volt egy rész ahol arról beszélt hogy valami kard nevű fickót úgy ismert meg hogy azt kérte írja le hogy kard mindenféle módon majd találjon ki egy új írásjelet arra a szóra hogy kard tudom hogy ez nem sok de esetleg valaki nem ismeri?2020. máj. 20. 21:45
2/2 A kérdező kommentje:
Nem Kozsó érdekel :D
Időközben egy másik oldalon tudtak segíteni a film címe: Hős
2020. máj. 20. 21:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!