Hol lehet elérni a régi rajzfilmeket?
Rengeteg számomra fontos mese volt régen. (2000 és 2010 közötti időszakra gondolok, akkor voltam fiatal).
Volt pls a Nascar fenegyerekei, imádtam. Angolul megnéztem mert csak így van fent. De szinkronnal?
Okostojások, 2 részt találtam és sehol semmi.
Tuteinstem kalandjai.. 13 részt találtam utána sehol semmi.
Nekem ezek voltak a gyerekkorom és eltűntek.Ez fáj. Az időre nem lehet fogni mert egy kis vakond vagy Lolka és Boldka fent van minden pedig régebbiek, de számomra pl értékelhetetlen Go Diego go vagy az Umizumik meg fent vannak.
Ha teszem azt DVD-n lehetne kapni első lennék aki megvenné. Esetleg tipp?
Szia!
Tutenstein Indavideon fenn van.
Az Okostojások pedig rajzfilmek.online-on.
Sajna, vannak olyan sorik, amelyeket égen-földön nem lelni sehol. Tapasztalat...:-( Max. csak pár epizódot, többi nuku. Vagy korábban fenn voltak, de eltávolították őket.
Az engem is bosszant, hogy egyes, 100 éves sorozatok, amiket Te is említesz, viszont egy csomó helyen meglelhetőek. A lejárt licencidőben én sem vagyok biztos, pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!