Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miről szólnak a Naruto shippuu...

Miről szólnak a Naruto shippuuden fillerek?

Figyelt kérdés
Valaki le tudná írni, hogy pontosan mettől meddig tart egy-egy filler fejezet és hogy az miről szól? Mert nem mindegyiket szeretném megnézni, csak amelyik érdekesebb.

2020. ápr. 22. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A fő sztoritól független, a mangában nem létező történetekről.
2020. ápr. 22. 11:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy mit jelent a filler. Csak pl van néhány rész ami Itachi életéről szól. Vagy ami Kakashiról. Az érdekelne hogy melyik filler fejezet miről szól, és mettől meddig tart.
2020. ápr. 22. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Van vagy 100-200 filler rész a Shippudenben.
2020. ápr. 22. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Csak pl van néhány rész ami Itachi életéről szól. Vagy ami Kakashiról."

Ezek mondjuk pont nem fillerek, ugyanúgy a kánon részei, csak éppen nem a Shippuuden manga verziójából lettek beleadaptálva az animébe, hanem más kapcsolódó művekből.

2020. ápr. 22. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

én innen néztem, de a fillerek igazából olyan sztorik, amik nem kapcsolódnak a fő történethez ezek a múltban voltak, én kihagytam őket mert nem nagyon érdekeltek, de te megnézheted

2020. ápr. 25. 14:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is kihagytam őket, de mivel már végignéztem a shippuudent, gondoltam megnézem a fillereket is. Én is ezen a linken néztem, csak így nem tudom meg mi a sztorijuk. Gondoltam lenne egy olyan személy, aki már végignézte az összeset és leírná hogy mi a sztori egy-egy adott filler fejezetben. Nem tudom mennyire érthető ahogy leírtam.
2020. ápr. 25. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
A 377. részt szerintem megéri megnézni.
2020. ápr. 28. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Most azt várod hogy valaki írja le neked 200 rész sztoriját?
2020. ápr. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!