Ki a legszebb a H20-bol?
Aki kérdezte: nem, nem vagyok ci.gány te bunkó.
Ez pedig nem kémia kérdése. Az a címe, hogy H2O - Sellőmesék. (Fedőnéven: Egy vízcsepp elég.) Vagyis a lányoknak csak egy csepp víz kell ahhoz, h. sellők legyenek. És hadd válogassam már meg a szavaimat ha megkérhetem szabad országban élünk. Például aki azt mondja és helyett h. oszt már az is cigó? Mert azt, hogy oszt már nagyon sokan mondják. Nézzél utána amúgy!
Will *.*
De a lányok közül Bella. (:
Ebból az írásodból azt is le lehet venni, hogy nem vagy egy nyelvészzseni, mivel az "oszt" és a "dikk" azért két különböző kategória. Miért volnék bunkó, csupán mert megkérdeztem tőled, hogy nem vagy-e cigány? Jogodban áll megválogatnod a szavaidat, viszont - ha esetleg nem tudnád - egy ember szóhasználata sokat elárul annak személyiségéről, gondolkodásmódjáról. Ez a "szabad ország"-os szöveg pedig hadd ne mondjam, honnan származik.
Ez részben kémia, részben helyesírás kérdése, ugyanis a kérdésben há húsz szerepel, ha nem hiszed el, akkor is.
Én egy tanult lány vagyok, te pedig hirtelen milyen okos lettél. Ki ne akadj már azon, hogy a H2O most háhúsz. Pff... Olvass utána a sorozatnak, ha pedig nem tudod mi az, ne is válaszolj a kérdésre mert feleslegesen offoltál - hadd ne mondjam honnan jött ez a szó, talán nézz utána a google-ban. Ugyanúgy mint a H2O - Sellőmeséknek.
Részemről a vitát lezártam, ha írsz még vissza, az azt jelenti, hogy nem tudod elviselni a vereséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!