Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki a legszebb a H20-bol?

Ki a legszebb a H20-bol?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 17:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bella
2010. júl. 28. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Aki kérdezte: nem, nem vagyok ci.gány te bunkó.

Ez pedig nem kémia kérdése. Az a címe, hogy H2O - Sellőmesék. (Fedőnéven: Egy vízcsepp elég.) Vagyis a lányoknak csak egy csepp víz kell ahhoz, h. sellők legyenek. És hadd válogassam már meg a szavaimat ha megkérhetem szabad országban élünk. Például aki azt mondja és helyett h. oszt már az is cigó? Mert azt, hogy oszt már nagyon sokan mondják. Nézzél utána amúgy!

2010. júl. 28. 18:49
 13/16 anonim válasza:

Will *.*

De a lányok közül Bella. (:

2010. júl. 28. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Ebból az írásodból azt is le lehet venni, hogy nem vagy egy nyelvészzseni, mivel az "oszt" és a "dikk" azért két különböző kategória. Miért volnék bunkó, csupán mert megkérdeztem tőled, hogy nem vagy-e cigány? Jogodban áll megválogatnod a szavaidat, viszont - ha esetleg nem tudnád - egy ember szóhasználata sokat elárul annak személyiségéről, gondolkodásmódjáról. Ez a "szabad ország"-os szöveg pedig hadd ne mondjam, honnan származik.

Ez részben kémia, részben helyesírás kérdése, ugyanis a kérdésben há húsz szerepel, ha nem hiszed el, akkor is.

2010. júl. 28. 23:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Én egy tanult lány vagyok, te pedig hirtelen milyen okos lettél. Ki ne akadj már azon, hogy a H2O most háhúsz. Pff... Olvass utána a sorozatnak, ha pedig nem tudod mi az, ne is válaszolj a kérdésre mert feleslegesen offoltál - hadd ne mondjam honnan jött ez a szó, talán nézz utána a google-ban. Ugyanúgy mint a H2O - Sellőmeséknek.

Részemről a vitát lezártam, ha írsz még vissza, az azt jelenti, hogy nem tudod elviselni a vereséget.

2010. aug. 1. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy üzenetre válaszolni illik, nem igaz? De mindenkinek szép napot, unom már koptatni úgyis a billentyűzetemet, mert hát laptopom van és drága a cseréje...
2010. aug. 1. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!