Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem idegesít hogy az...

Titeket nem idegesít hogy az animax már filmeket is berak a műsorba?

Figyelt kérdés

Eredetileg ez egy animéket sugárzó csatorna volt, most meg már sorozatokat meg tehetségkutató showkat is beraknak...

Vagy ez csak engem idegesít? :S

2010. júl. 27. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezzel nem vagy egyedül. Engem legjobban az Amazing race idegesít:S. Az American idolt még egy héten egyszer elviselném, de összességébe véve nézhetetlen lett a csatorna mostanság. Nem gondoltam volna, hogy egyszer még a Kukucska kalandjait visszasírom xD.
2010. júl. 27. 17:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Énis :D Az utóbbi időben már megkedveltem a kukucskát, nevettem rajtuk meg az idétlenségükön :)
2010. júl. 27. 18:01
 3/6 hell-ikon ***** válasza:

Még a végén kiderül, hogy ugyanazé a cégé a műsor szolgáltatási joga, mint a magyar MTV-é...:D

Mert az is csak nevében zenetévé (bár eleinte tényleg inkább zenéket játszottak, a valóságban pedig inkább amolyan reality show csatornának felelne meg..

2010. júl. 27. 19:16
 4/6 anonim válasza:

én is ki akartam írni a kérdést, de láttam hogy beelőztél, így csak kommentet fűzök hozzá...

Teljesen igazatok van, az Animax többé már nem hallgat a nevére, egy rakat sz@r lett. Honnan veszik a műsorszerkesztők, hogy engem érdekel, hogy 4 évvel ezelőtt a hülye amerikaiak hogyan adták elő magukat...könyörgöm!

Verhetetlen banzuke...aha, marha izgalmas, mondhatom. Pár kigyúrt tanuló játssza az eszét, attól hogy japán cucc, köze nincs az animéhez.

A Death Note film még elmegy, valamilyen szinten kapcsolódik a sima animékhez...Méz és Lóhere Live Action, hát, akinek bejön...

Arra akartam kijukadni, hogy ami műsort az elmúlt évben leadtak, egy kupac sz@r. És egyre nagyobb a kupac. De akkor legalább kereszteljék át a csatornát, ha már több rajta a film, a reality show, meg a többi kátrány, mint az anime.

2011. febr. 13. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Az animék is filmek. Filmsorozatok és nagyfilmek. :P De értem a kérdést. Válasz: a Sony "nyomására" az összes Animax átalakult. Tudtommal a miénk alakult át utoljára, de a hazai műsorfelelős úgy döntött, hogy az amerikai dizit nem veszi át. A műsoridő nagy része így is animékből áll, viszont a többi műsor hozott némi plusz nézettséget.
2011. ápr. 21. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, ez nem is a kérdésre volt válasz. :D ^^" Engem a 2009-es SakuraCon-on felidegesített vele Tonya. Azt hittem, hogy elmegyek bombáért. :D ^^ De megszoktam és néhány amerikai filmnek kifejezetten örültem.
2011. ápr. 21. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!