A videa-val lehet a gond vagy a tvmel?
eddig gond nélkül tudtam a wifis tévémről sorozatot nézni a videa oldalról, mindig betöltötte rendesen. most viszont hogy a 13 részhez értem rámegyek a linkre, betölti a videa oldalát, igaz kicsit lassan, viszont a videósávnál még tölti , kell várni, aztán olyan hibaüzenetet dob ki, hogy: HIBA: a videó lejátszása sikertelen!
Megnéztem laptopról, simán betölti és le is játsza.
Mivel lehet a gond a tévémmel? mit tudok tenni hogy müködjön?
TV böngésző + Videa, Indavideo = szemét. 1 óra míg betölti, lassú. Megoldás az, hogy telefonról tükrözöl (minden mai telefon tudja gyakorlatilag).
TV+egér kombót próbáltam, de borzalmas. A reklámokat nemlehet elég gyorsan x-elni, és csak rage lesz a vége annak is. Az egyetlen megoldás szerintem a rátükrözés, vagy előfizetsz Netflix-re. Remélem segítettem :)
Az inda majd két hónapja bajos.A videaval eddig nem volt gondom smart-rol,tegnap este még problémamentesen néztem.
Semmi baja a tévednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!