Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A videa-val lehet a gond vagy...

A videa-val lehet a gond vagy a tvmel?

Figyelt kérdés

eddig gond nélkül tudtam a wifis tévémről sorozatot nézni a videa oldalról, mindig betöltötte rendesen. most viszont hogy a 13 részhez értem rámegyek a linkre, betölti a videa oldalát, igaz kicsit lassan, viszont a videósávnál még tölti , kell várni, aztán olyan hibaüzenetet dob ki, hogy: HIBA: a videó lejátszása sikertelen!

Megnéztem laptopról, simán betölti és le is játsza.

Mivel lehet a gond a tévémmel? mit tudok tenni hogy müködjön?

2020. ápr. 16. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

TV böngésző + Videa, Indavideo = szemét. 1 óra míg betölti, lassú. Megoldás az, hogy telefonról tükrözöl (minden mai telefon tudja gyakorlatilag).

TV+egér kombót próbáltam, de borzalmas. A reklámokat nemlehet elég gyorsan x-elni, és csak rage lesz a vége annak is. Az egyetlen megoldás szerintem a rátükrözés, vagy előfizetsz Netflix-re. Remélem segítettem :)

2020. ápr. 17. 16:56
 2/3 anonim válasza:

Az inda majd két hónapja bajos.A videaval eddig nem volt gondom smart-rol,tegnap este még problémamentesen néztem.

Semmi baja a tévednek.

2020. ápr. 17. 21:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerencsére találtam egy másik oldalt jobbmintatv.hu itt tudom nézni, simán betölti és még a kép minősége is sokkal jobb
2020. ápr. 18. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!