Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » RTL vagy TV2? Melyik a jobb?

RTL vagy TV2? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Kinek mi tetszik, miért,

Műsorok,honlap miatt,

Vagy valami unalmas benne,

A másik mért nem tetszik

Itt kibeszélhetjük magunkat!!:)

2010. júl. 27. 15:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

Az RTL sokkal jobb, amit nagyon utálok az az 'Üzenet' meg a félóránkénti reklám. A TV2nek meg a stílusa nem tetszik.. meg a sok reklám. Az RTLnek jobban tetszenek az áttűnései,zenéi,szimpatikusabb műsorvezetől,és kommentátornhangok..

ennyi elég? :D

2010. júl. 27. 15:04
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
az elsönél a pont:)
2010. júl. 27. 15:08
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
A retekklubot jobban szeretem.
2010. júl. 27. 15:10
 4/18 anonim ***** válasza:
Eggyik rosszabb mint a másik!Egymásról másolnak mindent,úgyhogy teljesen m1 melyikre kapcsolsz ugyan az megy rajtuk!
2010. júl. 27. 15:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

RTL: rohadtul idegesít pl. a Győzike,Benkő,Gjon műsorok... Ill. h új filmeket nem sűrűn adnak, csak olyanokat amiket már 1x vagy 10x leadtak...

Viszont jó sorozatokat ad/adott: CSI:Miami, Castle, Mentalista, Grace klinika, Lost, Vacsoracsata, Showder Klub...

U.i.: RTL honlapját jobban bírom!

TV2: alig van rajta jó-élvezhető műsor...

Egyetlen sorozatot nézek itt az NCIS... Viszont párszor ad új filmeket...

Összességében az RTL számomra sokkal élvezhetőbb és nézhetőbb...

2010. júl. 27. 15:11
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm,legtöbb válasz olyan , ahogyan elvártam :))

Én jelenleg a TV2-n ezt a sorozatot nézem: Árva angyal

Rtl-en : Te vagy az életem, Szerelem rabjai,Mentalista,Hazudj,ha tudsz, Castle, Hetedik érzék, Barátok közt, Néztem a Szökés-t.

Szóval látható a különbség :)

Amit nem bírok a TV2- honlapja -,- az hogy lehet, hogy nem lehet megnézni a sorozatokat? ...

RTL-en amik nem tetszenek: Győzike - Benkő - Kiszel - Delhusa Gjon szal ezeket utálom -,-

JA ÉS HOGY: a MAUNIKA SÓT nyomják 8 éve

DE TÉLLEG 8 ÉVE!! 2002 -ben volt az 1. rész -,-

és most már vége van a maunikának deh nyomják az ismétléseket -,-

szar maunika

2010. júl. 27. 15:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
én a tv2-n ezeket nézem:árva angyal, dr. house,jóban rosszban,hőhullám,ncis rtl-en:castle(néha:) szóval nálam a tv2 nyert, rtl-en nincs sok új műsor, unalmas,az egész csatorna nem tetszik. de ez persze csek az én véleményem:))
2010. júl. 27. 15:45
 8/18 anonim válasza:
100%
RTL Tv2-t alig nézzem
2010. júl. 27. 18:16
 9/18 hell-ikon ***** válasza:
100%

Számomra az egyik 19 a másik egy híján 20.

Tavaly még Tv2-n néztem az NCIS-t, RTL klubon meg a Forma1-et (szezonban persze).

A Forma1-ről átmenetileg leszoktam, az NCIS-t meg AXN-en nézem (bár itt még az elején tart a sorozat).

2010. júl. 27. 19:20
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én az RTL-t sokkal jobban szeretem,mert a TV2 koppintja az összes mősorát.Pl.:a Hal a tortán a Vacsoracsata után jelent meg,és igen nagy a hasonlóság,a Celeb vagyok ments ki innen! után megjelent egy igen hasonló témájú műsor,a Joshi barát meg a Mónika show TV2sítette mása...

De azért mind a kettőn vannak jó műsorok

2010. júl. 27. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!