Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Létezik olyan hogy média...

Létezik olyan hogy média zaklatás?

Figyelt kérdés
Pl. Egy médiában dolgozó ember. Híradós,énekes,színész stb zaklat ártatlan civileket egyes csatornákon? Akár külföldön keresztül is. Pl. Mesékben vagy mesefilmekben?
2020. márc. 28. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy az illető zaklat civileket csatornákon? Hogyan valósítja ezt meg az elképzelésed szerint? A kifejtés segítene megtalálni a megfelelő kifejezést.

Nyelvtanilag az értelmetlen, hogy "média zaklatás". A média nem határozószó vagy melléknév, tehát nem írható külön egy szószerkezetben. Egybeírva ("médiazaklatás") pedig azt jelentené, hogy a zaklatás célpontja a média, a média szenvedi el a zaklatást, ahogy az autószerelést az autó "szenvedi" el, a mondjuk tanárzaklatást pedig a tanár, diákzaklatást a diák.

2020. ápr. 2. 09:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Pl. Bele rak olyan szimbólumokat,mondatokat,jelképeket ami az illetőnek fájdalmas emléket hoz fel.
2020. ápr. 2. 10:49
 3/4 anonim válasza:
100%
Igen. Szervezett zaklatás a neve. Nézz utána a témának. Pénzért teszik, felbérelik őket. Angolul Gang Stalking a neve. Új bűncselekmény, a technológiához kapcsolódik. Ha érintett vagy, mielőbb tájékozódj, mert ez csak a kezdet.
2020. jún. 20. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Szóval ezért van hasonlóság a Joker és az én életem között? Piros a kedvenc színem,skizofrén vagyok,örökbe fogadtak és találkoztam már pszichopatával aki kihozta belőlem az állatot,meg még egy csomó. A Joker filmet rólam csinálták?
2020. júl. 15. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!