Létezik olyan hogy média zaklatás?
Figyelt kérdés
Pl. Egy médiában dolgozó ember. Híradós,énekes,színész stb zaklat ártatlan civileket egyes csatornákon? Akár külföldön keresztül is. Pl. Mesékben vagy mesefilmekben?2020. márc. 28. 17:17
1/4 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy az illető zaklat civileket csatornákon? Hogyan valósítja ezt meg az elképzelésed szerint? A kifejtés segítene megtalálni a megfelelő kifejezést.
Nyelvtanilag az értelmetlen, hogy "média zaklatás". A média nem határozószó vagy melléknév, tehát nem írható külön egy szószerkezetben. Egybeírva ("médiazaklatás") pedig azt jelentené, hogy a zaklatás célpontja a média, a média szenvedi el a zaklatást, ahogy az autószerelést az autó "szenvedi" el, a mondjuk tanárzaklatást pedig a tanár, diákzaklatást a diák.
2/4 A kérdező kommentje:
Pl. Bele rak olyan szimbólumokat,mondatokat,jelképeket ami az illetőnek fájdalmas emléket hoz fel.
2020. ápr. 2. 10:49
3/4 anonim válasza:
Igen. Szervezett zaklatás a neve. Nézz utána a témának. Pénzért teszik, felbérelik őket. Angolul Gang Stalking a neve. Új bűncselekmény, a technológiához kapcsolódik. Ha érintett vagy, mielőbb tájékozódj, mert ez csak a kezdet.
4/4 A kérdező kommentje:
#3 Szóval ezért van hasonlóság a Joker és az én életem között? Piros a kedvenc színem,skizofrén vagyok,örökbe fogadtak és találkoztam már pszichopatával aki kihozta belőlem az állatot,meg még egy csomó. A Joker filmet rólam csinálták?
2020. júl. 15. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!