Szerintetek se énekelnek a Nicsak ki vagyok-ban és az Álarcos Énekes-ben? Szerintetek is playback-elnek?
Szerintem tuti, hogy playback. Már csak azért is, mert annyira tisztán szól az ének, hogy egy maszkon keresztül lehetetlen lenne így énekelni. Plusz hallanunk kellene a súrlódó hangokat is, amikor pl a mikrofonnal véletlenül hozzáér a jelmezhez.
Egy másik dolog: ugye sok közöttük, aki nem hivatásos énekes. Az énekesek évekig tanulják a helyes légzéstechnikát, hogy akkor is tisztán tudjanak énekelni, ha épp közben ugraburgrálnak a színpadon. Ezt pár hét alatt senki sem tudja elsajátítani. Úgyhogy igen, elég furcsa, hogy mindenkinek teljesen tiszta hangja van még tánc közben is.
Szerintem nem csak h előtte felveszik az éneket, hanem még egy jó adag autotune is van benne.
Főleg h sok szereplőről el sem lehet dönteni h nő vagy férfi a hang alapján... úgy kamu ez az egész műsor, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!