Van itt még olyan, aki szereti a Caillou mesét?
13 vagyok,de én valahogy még mindig imádom. Valahányszor ha ismerősöknél vagyunk, és ott nálam kisebb gyerek nézi,vagy csak simán meghallom valahol mondjuk a főcímdalát,elmosolyodok.
Nem tudom, lehet hogy azért mert már kiskoromban is az egyik kedvencem volt.
A Caillou karácsonya különkiadás volt az összes közül is a legkiemelkedőbb kedvencem. Minden karácsonykor megnézem, még a mai napig is :D
Nem tudom hogy ez esetleg gáznak számít-e,de szerintem nem. És csak kíváncsi vagyok hogy van-e még rajtam kívül olyan aki esetleg ugyanígy szerette/vagy esetleg még mindig szereti ezt a mesét.
*A Caillou karácsonyában azt is imádtam a történet menete mellett,hogy voltak benne olyan részletek is,ahol énekeltek.
Pl amikor este Caillou anyukája elénekelte azt a dalt, amiben ez volt a folyton ismétlődő sor: Hány hely van a világon, hol Mikulásra más a név. És ez olyan fülbemászó, vagy nem is tudom,hogy ha megnézem,utána egy hétig fix hogy ez megy a fejemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!