Kik mehetnek el az x faktor válogatását megnézni?
Lehet jegyet venni, hogy a nézőtéren lehessünk egy válogatáson? Vagy oda csak különleges emberek mehetnek?
Régi vágyam megnézni élőben egy x faktor válogatót :D de nem tudom h ez lehetséges-e
Két éve voltam teljesen ingyen. Az RTL-nek vannak toborzói, akikkel nem is tudom már hogy, az egyik barátnőm kapcsolatba került, majd ő és még mi páran lementünk. Nem kell semminek lenni, csak Messengeren írni egy toborzónak. Szerinted az a sok kamasz és nyugdíjas (igen, hátsó sorokban szinte csak idősek ülnek, őket szándékosan odairányítják) valami jelentőséggel bíró személy?
Amúgy nem ajánlom, én halálra untam magam, idén is mehettem volna, de nem éri meg. Egy napért 8000 forintot kaptunk, de rendszeresen tovább kellett maradnunk, hogy felvegyék a minimum anyagot. Három előadóként meg kellett állni tíz percre, hogy a zsűrinek megigazítsák a hajat, és hogy új pohár vizet kapjanak. A büfé egy óra után kongott az ürességtől, mosdóba nem mehettél ki, egy szóval pocsék élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!