Zsolt lefogja löni gézát a barátok köztben :D?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 09:27
1/9 anonim válasza:
Szerintem igen,de oda fognak érni Zsófiék, úgyhogy nem fog meghalni Géza. Valami lövöldözős jelenet biztos lesz:D
2/9 anonim válasza:
Sztem nem, valószínűleg Zsolt lánya kivette a golyókat a fegyverből.
3/9 anonim válasza:
Kinga is odaér egy pisztollyal, ez lesz.
4/9 anonim válasza:
Én annak örülnék,ha Zsolt mindenkit lelőne a Barátok köztben,majd magát is,és vége lenne ennek a hatalmas hülyeségnek!!!!!!!!!!
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem! Vagy úgy lesz, hogy Linda kivette a golyókat, vagy úgy hogy Imi vagy Zsófi Géza elé ugrik, és Zsolt egyiküket lövi le.
6/9 anonim válasza:
Én szerintem zsófi elhelyezkedik egy lövőállásban becélozza zsolt labujját ellövi azt zsolt elesik és fejbelövi magát.
7/9 anonim válasza:
Egyébként lehet, hogy tényleg Imit lövi le, mivel Imit kiírják a sorozatból, lehet, hogy így távozik belőle? Izgi.
8/9 anonim válasza:
Imi kiugrik Géza elé és Zsolt őt lövi le. Imi meghall.:/
kilép a sorozatbol és a szinfalak mögött fog dolgozni.
9/9 anonim válasza:
Látjátok, megmondtam, hogy a Zsolt lánya kiveszi a golyókat a fegyverből : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!