Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Két régi film, amit gyerekként...

Két régi film, amit gyerekként láttam?

Figyelt kérdés

Láttam gyerekként két filmet. Elég halványak az emlékeim, de igyekszem felidézni.

1. Két csapat gyerekről szólt. Lehet magyar film volt. Ha jól emlékszek a gyerekek nyaralni voltak, és egy másik csapat gyerekkel összekaptak. amikre emlékszem:

- Az egyik gyereket úgy faggatták ki hogy csalánnal ütögették egy fának kötve.

- Kerestek valamilyen narancssárga festékkel feltöltött vízipisztolyokat, amit aztán egy ládában megtaláltak és felfeszítették. Az egyik gyerek azt mondta, hogy "Ez volt a kulcs" és felmutatott két feszítővasat.

- Nem a legyek ura volt.

2. Két gyerekről szólt, akinek az apjuk erőszakos volt.

- Az apjuknak csak a szemét mutatták, az arcát nem.

- A végén valamilyen repülővel menekült el az egyik gyerek.

- A film azzal kezdődik, és végződik, hogy az egyik gyerek, már öregemberként az unokájának meséli egy repülőtéren, hogy mi történt velük.

- Volt egy jelenet, hogy főztek valamit, ami felrobbant. A két gyerek valami ilyesmit mondott.

- Most bajban vagyunk?

- Ha anya ér haza előbb, akkor nem, ha apa, akkor igen.

Ennyire emlékszem.

A segítséget előre is köszönöm. :)

2020. febr. 19. 21:26
 1/3 A kérdező kommentje:

Oké, a második megvan. Ez a "Radio flyer - Repül a testvérem" volt.

Az elsőt mindig keresem.

2020. febr. 24. 00:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Kemény kalap és krumpli orr? Ez magyar gyerek film volt.
2020. ápr. 23. 03:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Hmmm.. Belenéztem, és lehet, hogy ez az. Később jobban átnézem a jeleneteket, és visszajelzek, hogy ez volt-e.

Köszönöm a választ :)

2020. ápr. 24. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!