Két régi film, amit gyerekként láttam?
Láttam gyerekként két filmet. Elég halványak az emlékeim, de igyekszem felidézni.
1. Két csapat gyerekről szólt. Lehet magyar film volt. Ha jól emlékszek a gyerekek nyaralni voltak, és egy másik csapat gyerekkel összekaptak. amikre emlékszem:
- Az egyik gyereket úgy faggatták ki hogy csalánnal ütögették egy fának kötve.
- Kerestek valamilyen narancssárga festékkel feltöltött vízipisztolyokat, amit aztán egy ládában megtaláltak és felfeszítették. Az egyik gyerek azt mondta, hogy "Ez volt a kulcs" és felmutatott két feszítővasat.
- Nem a legyek ura volt.
2. Két gyerekről szólt, akinek az apjuk erőszakos volt.
- Az apjuknak csak a szemét mutatták, az arcát nem.
- A végén valamilyen repülővel menekült el az egyik gyerek.
- A film azzal kezdődik, és végződik, hogy az egyik gyerek, már öregemberként az unokájának meséli egy repülőtéren, hogy mi történt velük.
- Volt egy jelenet, hogy főztek valamit, ami felrobbant. A két gyerek valami ilyesmit mondott.
- Most bajban vagyunk?
- Ha anya ér haza előbb, akkor nem, ha apa, akkor igen.
Ennyire emlékszem.
A segítséget előre is köszönöm. :)
Oké, a második megvan. Ez a "Radio flyer - Repül a testvérem" volt.
Az elsőt mindig keresem.
Hmmm.. Belenéztem, és lehet, hogy ez az. Később jobban átnézem a jeleneteket, és visszajelzek, hogy ez volt-e.
Köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!