Na szerintetek kik lehetnek a Maszkos Énekesek, tippek?
Kettesnek üzenem, hogy az előadóművészet lényege az, hogy nem közvetlen önmagadat adod, hanem közvetítesz valamit. Érzést, tartalmat, hangulatot, hogy ezzel elmondj valamit és hatást érjél el, és ebben a folyamatban persze benne van a te személyiséged, lelked, vágyaid, tapasztalataid, stb. Ez is egy alkotási folyamat, aminek te magad is részese és közvetítő közege vagy.
A Sztárban sztár is előadóművészet, ahogy egy bohócé vagy pantomimesé is. Ráadásul egyáltalán nem is könnyű, ha komolyan veszik.
Az Álarcos énekes pedig egy játékos show műsor, ahol nem az énektudás a lényeg, hanem a látvány és a szórakoztatás. Ha ezt nem vagy képes feldolgozni és elkülöníteni más, valóban énektudást igénylő műsoroktól és versenyektől, akkor javaslom, hogy ne nézz tévét, mert az értékítéleted máskor is csődöt mondhat.
Engem az első adás után el is vesztettek! Kiderült, hogy maszkban még az olyan nagymúltú énekesek sem tudnak énekelni, mint amilyen Csepregi Éva.
Amúgy meg nagyon gyenge a műsor. Mivel nem élő, a nézőknek semmilyen ráhatása nincs a műsor alakulására (csak a helyszínen ülő nézőknek).
Azt azért megnézem majd a hétvégén, hogy a TV2, ami hasonló műsort indít, mit tud ebből kihozni.
Hihetetlem hogy lehettek ilyenek amugy hogy ha nem nézitek akkor meg minek válaszoltok?!
Szerintem az unikornis az tuti a tenya a páva a vastag csabi a többit nem tim de nekem a nyuszi volt a kedvencem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!