Lányok! Ti melyik műsorokat nézitek a Spektrum, NatGeo, Discovery csatornákon?
Ritkán nézem ezeket a csatornákat, inkább az Investigation Discoveryt szeretem.
A Spektrumon A pillangó-hatást, a Discoveryn pedig A hogyan készült műsorokat néha megnézem.
Ne próbáld ki otthon! az egyetlen sorozat, amit midennap nézünk. Szórakoztató is és vannak benne okosságok is.
Azon kívül meg azt, ami éppen érdekel. Egyik nap faházakat építettek, előtte jégből/homokból/fából faragtak szobrokat, aztán egyik nap Jézus életéről volt szó, másnap már a világűrről hallgattam az egyiken műsort.
Végig kell nézni a kínálatot, mert mindennap mást adnak.
Amúgy én szeretem a Davinchit is :D Kedvenc sorozataim még nincsenek ott és fiatalabb korosztálynak készülnek a tartalmak, de jó vannak ott is jó sorozatok.
Heló!
Én személy szerint a Discoveryt és a Discovery Sciencet is nagyon szeretem.
Régebben szinte csak a sima Discoveryt néztem, nemrég viszont átszoktam a Sciencre.
Sima Discoveryn szeretem pl az Aranyláz Alaszkában, Parker útja, Ed Stafford: Hátrahagyva (Azt hiszem azt ott adják) Bear Grills Sztárok a vadonban ( bocsi ha rosszúl írom ) meg még van egy pár jó
Discovery Science: Van ez a Contact projekt ugye hétfőnként este 9 kor, ezt mindig nézem, van a Hogyan készült, Hogyan csinálják, régebben volt ez a Darkness, nem tudom hogy mostanában adják e de régebben sokat néztem, Ne próbáld ki otthon, Állítólag v. Mítoszírtók(a sima, a junioros annyira nem jött be)
Most így hirtelen kb ennyi jutott eszembe, de ha valami még beugrana akkor leírom😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!