Szeritnetek melyik új csatornák hasonlítanak legjobban a régi TV3-ra és a régi Budapest TV-re?
Figyelt kérdés
Régi emlékek kötnek a TV3-hoz és a Budapest TV-hez, rengeteget nétem mind a kettő csatornát és nagyon szerettem rajtuk a műsorokat. A TV3-hoz szerintetek melyik a jelenlegi leghasonlóbb csatorna? A Budapest TV tudom hogy online még fogható de tévén már nem, és amit online adnak műsort az már közel sem hasonló a régi műsorokhoz. Hamarossan lesz tv-m és eszembe jutott ez a kettő csatorna és feltettem a kérdést hogy melyik jelenglegi csatorna hasonló hozzájuk. Szerintetek melyik jelenlegi azaz új csatornák hasonlítanak a legjobban? Mit köttessek be, ami hasonló műsorokat sugároz mint ez a kettő sugározott régen? Nem egy szavas válaszokat kérek, és szeretném ha meg is indokolnátok. Köszönöm előre is a válaszokat!2019. dec. 30. 18:11
21/26 anonim válasza:
Egyébként javaslom szerezz be egy meghívót a Sorozatbarátra, ott fenn van a TV3-as sorozatok nagy része magyar szinkronnal. Én már leszoktam a realtime tévézésről meg a magyar csatornákról mióta ma már inkább a reklámokat szakítják meg műsorral, mint fordítva. Ráadásul premiertartalom a 100 csatornás piacon sokkal kevesebb van, mint 20 éve a 15 csatornáson volt. Egy HBO Go és egy Netflix előfizetéssel jobban jársz, mintha tévére fizetsz elő, hogy reklámokat nézz.
22/26 A kérdező kommentje:
kKöszönöm a válaszokat. Várom a többi választ.
2019. dec. 30. 21:50
23/26 A kérdező kommentje:
A hatoscsatornát lehet úgy is nézni hogy nem vagyok Budapesti?
2019. dec. 31. 00:35
24/26 anonim válasza:
Valószínűleg igen, régebben a Mindig TV Extrának is része volt, az országos. De miért nem nézed meg a UPC, Digi, Telekom stb honlapján, hogy a címeden milyen tévészolgáltatás érhető el és mi a kínálat?
Mondok jobbat, ha van szélessávú nem korlátos interneted és veszel egy Androidos tévéokosítót az Aliexpress-ről ~8000 forintért, még azt is meg tudod oldani, hogy a Budapest Európa TV-t is a tévén nézd és nincs szükség a hatoscsatornára meg a Fix TV-re sem. Előfizetsz egy akármilyen tévészolgáltatásra, megnézed az esti híradót az ATV-n, majd utána átkapcsolsz valamelyik sorozatcsatornára a 30-ból és majdnem olyan, mintha a TV3-at néznéd. :D
25/26 A kérdező kommentje:
Köszi megnéztem a szolgáltatókat a BPTV-t már nem fogom nézni mert mint mondtam már nem olyan mint régen, nlam a fix TV elérhető úgyhogy lehet hogy arra előfizetek, a film csatornákat megnézem hogy melyiken milyen műsorok vannak. Szeretném ha Smart TV-m lenne, ahhoz nem kell mert eleve lehet vele internetezni. De azért várom a további véleményeket hogy ki szerint melyik hasonlít.
2019. dec. 31. 15:04
26/26 A kérdező kommentje:
Akiknek régen voltak ilyen csatornái nekik mi jön ezeknek a csatornáknak a progamhelyén most? Én nekem is volt csak nekem már új előfizetésem lett.
2020. jan. 2. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!