Nézed a vámpírnaplókat? Ha igen akkor Stefan vagy Damon? :D
Figyelt kérdés
Nekem csakis Stefan. Damon nem szimpatikus. :/2010. júl. 20. 20:30
1/19 anonim válasza:
Stefan, mert nagyon szerelmesen tud nézni. Viszont Damon rossz oldala is vonz. Én nem tudnék kettejük közt választani.
2/19 anonim válasza:
Csakis Stefan :) Engem Damon semmilyen tekintetben nem vonz.
3/19 anonim válasza:
Csakis Damon:D végre nem egy nyálas szépfiú:)
Mikor táncol Elenával... ahh vagy 100szor láttam:D
4/19 anonim válasza:
első pár részben stefan,
de utána damon elcsábított azzal a rossz fiús oldalával meg a nézésével ;)
bár én már az egész évadot láttam..
5/19 anonim válasza:
mindkettő. *-* egyszerűen képtelen vagyok választani. de stefan-ról (vagyis paulról) van oldalam, szóval lehet hogy őt kicsit jobban. xD
6/19 anonim válasza:
Csakis Damon whaa anyira imádom Elena helyébe őt választanám (pls ne spoilerezetek köszi)
:) amúgy én már a Lostban is tetszett az őt Alakító Ian (bár akkor még kissé nyálas szépfiú volt,de most már a tökéletes férfi (számomra) :) imádom
7/19 anonim válasza:
Nem tudunk spoilerezni mert még csak egy évad van:D
a könyvből meg hiába mert az tök más :)
8/19 anonim válasza:
Damon már a young americans- című filmben is bejött ott figyeltem fel rá először azóta ő a egyik kedvenc. De hogy Damon vagy Stefan... nem tudnék dönteni.
9/19 anonim válasza:
de hogynem tudtok ugyan is vki még nem végzett az 1. évaddal!!!
10/19 anonim válasza:
Akkor siess vele mert nagyon jók az utolsó részek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!