Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tudok így új UPC szolgáltatást...

Tudok így új UPC szolgáltatást kérni?

Figyelt kérdés
Sziasztok a helyzet a következő párommal szét mentünk, a nevén van a UPC előfizetés amire közel 100e tartozás van.... a saját nevemre ugyan erre a címre tudok új szolgáltatást kérni? Állítólag dec 29.-e a szerződés bontás dátuma viszont nekem már előtte kellene az új az én nevemre

#UPC #1cím #2csomag
2019. dec. 17. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy a párod, és mit jelent az, hogy szétmentetek? Egyik sem értelmezhető jogilag, márpedig jogi kérdést tettél fel rossz kategóriában.

Ha csak jártatok, és az ő nevén volt a tartozás, és ő elköltözik, akkor felbontják a szerződést, de a nyakán marad a tartozás (aztán majd lemeccsezi veled, ha gondolja), Azt követően te tudsz szerződést kötni a saját nevedre. Nem kell tudniuk, hogy a párod volt.

2019. dec. 17. 08:44
 2/8 A kérdező kommentje:
A lakcíme még itt van... viszont a szerződés bontást nem tudom meg várni mert 29.-én hova megyek hogy gyertek már bekötni egy ujjat
2019. dec. 17. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A lakcíme még itt van... viszont a szerződés bontást nem tudom meg várni mert 29.-én hova megyek hogy gyertek már bekötni egy ujjat"

WTF?

2019. dec. 17. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. A tartozás miatt a címed feketelistára került, oda új szolgáltatást 5 évig nem kérhetsz. A UPC mellett a Digi is használ feketelistát. Ez akkor szívás, ha eladod a házat és az új lakó nem is tud róla, csak koppan, de a szolgáltatónak joga van eldönteni, hogy kinek szolgáltat és kinek nem.
2019. dec. 17. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz. Próbálkozz másik szolgáltatónál. Amit biztosan tudok, hogyba T Home is néz úgy nevezett fekete listát. Plusz előttem írták a Digit is. Szóval ez a 2 már kilőve.
2019. dec. 17. 09:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

" bekötni egy ujjat"

Fogsz egy sebtapaszt vagy egy darab gézt és bekötöd.

2019. dec. 17. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül vezetékes telefont kötelesek bekötni feketelistás címre is, ha kéred, mert az közszolgáltatásnak minősül.
2019. dec. 17. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs addig amig ki nem fizeted a tartozast
2019. dec. 17. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!