Csak szerintem nem érdemelte meg Tibi a győzelmet az X-faktorban?
Kapott egy eselyt az elettol, mar csak rajta mulik mi lesz belole.
Ha nem lesz tipikus c.y belole akkor meg Gaspar Laci utoda is lehet. Nem sajnalom a penzt tole, megerdemelte. Jo helyre kerult.
Hidd el nem a legdragabb albereletet keresik. Akinek nincs az tudja ertekelni a legkisebb szobat ism
Nos, én a megérdemelt szót szeretem úgy használni, hogy kiérdemelte a befektetett munkája, a tehetsége, az elkötelezettsége miatt, nem pedig azért érdemelte meg, mert anyagi gondok vannak és rászorult. Ez a műsor nem szeretetszolgálat. És én aláírom, hogy jó hangja van Tibinek, de kb. ez az összes amit fel tudok hozni az érdekében. Az nem indok, hogy mert rászorul a családja, mert mint említettem, az X faktor nem szociális segély (kéne legyen).
Persze (officially) nem az Rtl klubon múlik, hanem a szavazókon, így tehát ez őket minősíti.
Megérdemelni megérdemelte, de szerintem van, aki még nála jobban is megérdemelte volna és ez Andor.
Tibi mit csinált? Hétről hétre kiállt, elénekelte ugyanúgy az egyforma dalokat(megjegyzem egyébként jól, ez vitathatatlan),de hogy elő is adta volna őket, az már erősen vitatható, szerintem nem sokszor értette meg / tudta átadni a dalok mondanivalóját.Egyáltalán angol dalokat nem hallottunk tőle nemhogy kísérletezés más műfajokkal.. Ha kérdezték, én éreztem magam kínosan hogy nem tud egy korrekt mondatot összarakni.
Értem hogy nem ő tehet róla, de az előadóművészethez kell egyfajta érettség. Én is attól tartok, mint sokan, hogy nem fog sokáig tartani a pénz, és egy éven belül eltűnik a süllyesztőben.
Szóval én szívem szerint Andornak adtam volna a győzelmet (és nem feltétlenül a pénzt), mert ő tényleg maximalista, hétről-hétre sokat dolgozott hogy minél jobb legyen a produkciója, többféle dalt hozott több stílusban, és ténylegesen kiforrott produkciókat tett le a színpadra, amik nem csak hangilag voltak ott. Emellett tűnik olyan érettnek és ambiciózusnak, hogy egy kis kezdőlökettel a köztudatban tudna maradni,letenne dolgokat az asztalra és nem tűnne el mint ahogy a legtöbb X-faktoros. Annak ellenére hogy nem ő nyerte, azért valószínűleg ez így is lesz, legalábbis remélem.
Ami Patrikot illeti, ő azért idősebb mindkettejüknél, biztos vagyok benne hogy folytatni tudja így is, van egzisztenciája.
Úgyhogy nem, nem sajnálom Tibitől magát a nyereményt, viszont a győzelmet, mint eszmei értéket (vagy nem is tudom) Andornak adtam volna.
Sajnos idén gyenge volt a teljes felhozatal, így tulajdonképpen teljesen mindegy volt, hogy ki nyer.
Véleményem szerint sokkal érdemesebb a konkurens csatornán a Sztárban sztár leszek!-et nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!