Ha Vanek Andor nyerte volna az X faktort akkor az rasszizmusnak számított volna?
Figyelt kérdés
Én szerintem igen, azért csalt az RTL. Semmilyen tehetség kutató műsort nem nézek többé 😭😭😭2019. dec. 14. 23:55
11/17 anonim válasza:
8-as:te is DIKH mán vagy, ne is tagadd,nem is tudsz fogalmazni. Egy mondatban leirhatattad volna. Úgyis mulatós sztár lesz belőle, meg kellene tanulnia sok mindent (pl. angolul, de ez nem ment neki), a mulatóshoz az se kell. Csak a daj-daj, helyehulya haj.
12/17 anonim válasza:
A mulatósat is szeretem. :) Szerintem Tibi rengeteg mindent elő tud adni:)
13/17 anonim válasza:
Lakodalmassal és mulatóssal járni az országot, mint Győzike? Ez nem karrier, ez nulla értékű dolog. Márpedig a nagy győztes Tibi most másra nem alkalmas.
14/17 anonim válasza:
Előző, hallottad már te a Tibit énekelni? :D Nagyon ügyesen ad elő. De ha pl valakinek nem tetszik, akkor ne hallgassa, ozt ennyi ; de szerintem eléggé király! :D És szal nem azért nyert,mert roma, és valaki fel akarta karolni mert mondjuk szegény (vagy nemtom), hanem mert elképesztően tehetséges. :) Tehát teljesen saját jogon, saját tudásával, alázatával érte el az első helyet. És még ha bármilyen más bőrszínű lenne, szerintem akkoris megnyerte volna. :)
15/17 anonim válasza:
Nem csalt senki. Tibi megérdemelte a győzelmet,és a zene világban egy új CSODA született KÉSZ !!
16/17 anonim válasza:
Nem mondanám csodának. Így is, az ilyen műsorokban nem a magyar izlés szerinti zene megy. Ez roma zene, roma izlés, ám tegyétek, ha nektek tetszik. De jó lenne, ha az a srác mielőbb rájönne, hogy kottát olvasni, zenét tanulni, egyáltalán komolyan énekelni, ahhoz több kell. Így most megy a szekér, rajongás és minden az övé, egy év múlva semmi sem marad. Féltem, mert fiatal, elzárt kis határon túli faluban él és nem ismeri a világot.
17/17 anonim válasza:
Talán van még fejlődnie igen hisz csak 16 éves ,de már ígyis olyan hangja van hogy leszakad a háztető,és egyre csak jobb lesz,és jobb. Bátran kimerem jelenteni,hogy 5 ev mulva egy igazi profi válik belőle. Tanul,fejlődik. Az ország egyik legjobb énekese lesz,talán már az is.
Ilyen tehetség ritka,mint ő. Andor tehetségét is belátom hisz van hangja ez tény,de Tibi attol is jobb,mert ahogy énekelt kirázott végig a hideg,és ez Andornál nem történt velem meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!