Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Andor, Patrik, Tibor? Kinek...

Andor, Patrik, Tibor? Kinek szurkolsz és miért?

Figyelt kérdés

2019. dec. 8. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Tibinek es Andornak. Remelem nem Patrik fogja megnyerni szerintem a masik ketto sokkal jobb nala. Es nekem annyira sok ez a csavo
2019. dec. 14. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Én a kis suttogó cigángyereknek. Bocsi, vicceltem.) Egyébként Patriknak, sajnos már nem nyerhet. Ő a legjobb.
2019. dec. 14. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
8-as! Nagyon érdekes a kommentedben, hogy Andorról nem írsz véleményt mert nem ismered, viszont előtte meg Tibiről írod mennyire irritál stb., még azt is tudod milyen hatással lenne rá ha megnyerné! Amúgy meg patrik nem meleg, csak nők nevelték, és azért viselkedik így (ezt ő maga mondta). Hogy Tibire milyen hatással lesz a hírnév, majd kiderül, mert ugye ő nyert!
2019. dec. 15. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

Komolyan ennyire gyökerek vagytok mind?

Még csak nem is írtam saját véleményt, hanem belinkeltem több cikket, amik Patrikról szólnak, ti meg mindet lepontozzátok nullára.

Illetve az azt megelőző kommentemben csak egy kérdés volt, hogy honnan veszi az illető, mivel kifejezetten az ellenkezője jelent meg annak, amit ő írt.

Bárki értelmesen el tudná magyarázni, hogy ezeket a válaszokat mi a jó francért kellett lenullázni?

2019. dec. 15. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!