Cartoon network vs minimax, mire voksolsz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 17:45
1/12 A kérdező kommentje:
Írjatok nemet és kort.
2010. júl. 19. 17:50
2/12 anonim válasza:
20 éves vagyok...6 éves korom óra ismerem a Cartoon Netvork-ot, és jó, de régen jobb volt... A Minimax viszont egy sz*rhtár!
4/12 anonim válasza:
CN A MINIsZ@R SZ@R DE MUNDUK AZ 2 ÉVESEKNEK TELÁLTÁK KI
EGYÉPKÉNT DISNY ÉS NICELODEON
8/12 anonim válasza:
11 éves vagyok a cartoon régebben sokkal jobb volt
A minimax pedig 5-1 éveseknek való :D
10/12 anonim válasza:
Régen azt mondtam volna, Minimax, de nagyon ellaposodott. Régen normális rajzfilmek, 3D-s animok, gyurma és bábmesék mentek rajta, olyanok, amit 18 évesen is élveztem. Manapság szörnyű, ami rajta van. Minden második mese tipegőknek való, pedig nekik nem tv-zni kéne, hanem anyuci meséit hallgatni. De tegnap döbbentem le igazán. Az én gyerekkoromban is ment az Én pici pónim, de ezerszer jobb szinkronnal, mint most. Most az összes póninak nyávogós, lányhangja van, még a fiúknak is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!