Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X faktorban mennyire számítana...

X faktorban mennyire számítanak a nemek?

Figyelt kérdés

Emlékszem még, hogy tavaly csak 3 lányversenyző volt, ami logikus volt, hisz van egy lánykategória. A többi kategóriában csak fiúk voltak.

Most úgy van, hogy a 25 év felettiekkel együtt összesen 5 fiúversenyző van. Tegnap az volt, hogy fiúk akkor kerültek a veszélyzónába, amikor már mind a három széken fiú ült. Ráadásul a nézők megmentették a veszélyzónából azt a két fiút. Ha a jövő héten kiesik Bagdi Enikő, akkor nem fogom nézni. Ugyan az RTL Klubra kapcsolom a tévémet, de csak hallgatni fogom, hogy mit énekelnek a fiúk.

2020-ban is lesz X Faktor. Az az óhajom, hogy csak két fiúzenekar jelentkezzen, mert ha legalább három fiúzenekar jelentkezik, akkor a zsűri pont azt a hármat juttatja be az élő show-ba.

2019. nov. 24. 10:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Még nem tudom, hogy 2020-ban kik fognak bejutni a 25 év felettiek és a zenekarok kategóriába.

Az biztos, hogy ha anyu megengedné, hogy szavazzak, akkor én csak a lányokra szavaznék, meg olyan zenekarokra, amelyekben legalább egy nő van.

2019. dec. 21. 14:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Tavalyelőtt amikor már csak fiúk voltak versenyben (kiesett a Bagdi Enikő), akkor én csak a műsorvezetőt néztem. Most megint egy férfi (a Miller Dávid) fogja az X Faktort vezetni. Attól félek, hogy idén is csak fiúk fognak versenyben maradni. Nekem egy fiú akkor sem tetszik, ha megborotválkozik.
2021. máj. 5. 14:49
 13/15 A kérdező kommentje:
A Sztárban sztár leszek veszélyzónájánál számít, hogy ki milyen nemű? Eddig ahányszor egy fiú meg egy lány veszélyzónába került, akkor mindig a fiút mentették meg.
2022. nov. 16. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:
A visitozós tini lánykáknak csak a Kiss Kevin kell, aztán egy év után már a nevét se tudja senki.
2022. nov. 16. 22:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Az idén lesz Megasztár is meg X faktor is. Az, hogy hány fiú és hány lány lesz, az azon múlik, hogy a zsűri kiket juttat be az élő showba. Utána a szavazókon múlik, hogy kire szavaznak.
ápr. 5. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!