Melyik RTL jobb a magyar vagy a német?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 21:02
11/21 anonim válasza:
Mert a német RTL egy rendes adó, nem magyar ugyan, de nem egy kalap xar mint a magyar
12/21 anonim válasza:
német, de ezt a kérdést úgy is felteheted:
Melyik ország a jobb, a magyar vagy a német?
13/21 A kérdező kommentje:
ezt a kérdést dirket nem úgy akartam feltenni, mert ez nem a politika rovat. :D Akkor a válasz egyrértelműbb lett volna.
2010. júl. 23. 18:06
14/21 anonim válasza:
Miért néz valaki TV-t??? Szóval egyik se!
15/21 anonim válasza:
hath...a magyar azert mert azon vannak jo filmek:d a nemet pedig (nekunk is volt nemet rtl) nekem nem tetszik
16/21 anonim válasza:
egyértelműen a MAGYAR! van német RTL de 100% hogy nem nézek bele 1. nem értem 2. ha érteném se nézném mert magyar vagyok nem német :P így tehát MAGYAR HUN Ungarn :D
17/21 anonim válasza:
jah és mivan ha német a jobb akkor most mindenki nézze azt?
van aki angolt tanult :)
18/21 A kérdező kommentje:
nincs angolul RTL :D
2010. nov. 16. 20:44
19/21 A kérdező kommentje:
amúgy meg felőlem mindenki azt néz, amit akar, nyilván hogy én is magyart fogok nézni, mégha a mínősége kifogásolható bőven.
2010. nov. 16. 20:44
20/21 anonim válasza:
német 80 millió embert céloz, magyar csak 10 milliót, szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!