Mi a fene idegesítő hang (szignál? ) hallható a Viasat6 reklámjai alatt? Csak reklámok közben, váratlanul és roppant idegesítő. (UPC szolgáltatónál vagyunk, de szerintem a csatornától ered)
Figyelt kérdés
2019. okt. 13. 14:26
1/4 anonim válasza:
Tudom mire gondolsz én is hallgattam. És amúgy a +18as filmeknél van a hang ha megfigyeled. Lett egy szabály vagy mi hogy hang jelzéssel kell jelölni a +18as filmeket.
2/4 anonim válasza:
Mostmár minden egyes reklám előtt is van. Viasat3.
5 percen keresztül folyton pittyog a tv. Elképesztően idegesítő.
Komolyan inkább megnézem a Tv újságot és ha megtetszik valami film amit játszanak, akkor inkább megnézem neten...
Ha ezt nem hagyják abba akkor mindenki el fog kapcsolni erről a csatornáról... Olyan csődöt csinálnak ezzel maguknak... Reklámok alatt a fejfájás kerülget....
3/4 anonim válasza:
Nem csak a Viasaton van, épp a Sony Movie Channel pittyeg a reklámok alatt. Engem is érdekel, mi a szar ez.
4/4 anonim válasza:
Ja és korhatár nélküli filmet vetítenek vasárnap 2 órakor, szóval nem a +18 miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!