Mennyit kereshet Bear Grylls? (és az operatőr)
Figyelt kérdés
Nem semmi amit ez az ürge csinál, le a kalappal előtte, de azért a kamerás se. Lehet, h ő kap sátrat meg kaját, de ő is végig megy a szakadékokon, barlangokon és ő méég a kamerát is fogja, bár vszeg ő ki van biztosítva, de jó pár jelenetnél ő is életveszélyben tolja.2010. júl. 16. 11:16
1/9 anonim válasza:
:D
sokat:D
de az télleg komoly, hogy azt meg sem említik hogy az operatőrt hogy hívják...
ráadásul az operatőr még sátrat, kamerát meg minden cuccot ami csak kellhet neki, magával visz.
2/9 anonim válasza:
Sok maradhat a zsebében, mert kajára nem kell költenie.:)
3/9 A kérdező kommentje:
Jah, nekem akkor tűnt fel először, mikor Bear vmi sivatagban mászott fel vmi szakadékon (és asszem faágakból csinált magának csákányt) mellette az operatőr meg tök egyenesen tartja a kamerát. Nah mondom ez h a francba halad felfelé, pedig nem olyan terep volt, amivel kötéllel fel lehet jutni.
2010. júl. 16. 11:37
4/9 Tyler913 válasza:
Ki kell ábrándítsalak titeket.Bár nem vagyok szakértő,szóval az is lehet,hogy tévedek,de úgy tudom,hogy a Túlélés Törvényei-t rendes stáb forgatja.Először én is arra gondoltam,hogy csak Bear Grylls meg egy operatőr,de azóta úgy hallottam,hogy rendes stáb van,több tucat ember,mint bármilyen forgatáson.Szóval,bár Grylls bácsi tényleg megcsinálja,amit a filmen látsz,de a valóságban nincs "elhagyva" a vadonban.Letolja a hernyót,csúszik-mászik pár órát a mocsárban,aztán irány a hotel,meg jacuzzi a stábbal:)
5/9 anonim válasza:
amúgy vannak vagy 5-6-an az emebrek és ez nem vicc !!
6/9 andante válasza:
5 - 6 ember ??? :) 6 - 10 ember és akkor ugye még nem számoltam a tanácsadókat, a pár segítőt és a helybeli kísérőket! Azt ne higgyétek már, hogy Ő valamit is a véletlenre bíz! Porcikája sem sérűlhet, úgy vigyáznak rá és a biztosítója sem engedné, hogy életveszély közelében kerüljön. Ez a színészeknél is így van! A legtöbben az Alaszkai és a sarkvidéki forgatásán vigyáztak rá, nehogy "megfázzon"! Lehet, hogy kemény srác, de nem a közéletben, de nem a képernyőn! Amit láttok az egy ügyesen összevágott (félig) kamu! Ezt lehet jól eladni, mert erre van igény! de kamu!
7/9 anonim válasza:
Ennyi hülyeséget, muszáj ideírnom: Van ugye Bear Grylls, egy operatőr, egy hangosító, és egy hegymászó, aki biztosítja a stábot. Ez nem 6-10 ember. Pontosan 4. Nyilván van még koordinátor, meg ilyenek, de azok terepre nem mennek ki.
8/9 anonim válasza:
Az előző vagyok: annyit pontosítanék magamon, hogy nem hangosító, hanem hangmérnök.
9/9 anonim válasza:
Figyelmetekbe ajánlom a 6. évad 7. részét ahol a "Kulisszák mögött" cimű epizódban mindent láthattok hogyan készültek a részek. Bár nem lenne kötelező, mégis megmutatja milyen lenne ez ha rászorulna, hogy olyan környezetben túléljen. A jakuzzit és a szállodát nem nagyon hiszem, de nincs az a szálloda ami annyira megnyugtatna, hogy utána jég alatt úszkáljak alsógatyába ésatöbbi...
Az operatőr teletubbies forgatással kezdett, úgyhogy nem kispályás :D Egyébként úgy hívják: Simon Reay
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!