Nikki23G kérdése:
Sorozatbaráton regisztrálva vagyok, de amit nézni szeretnék sorozat csak a második évada van fent. Szeretem volna a kérésbe írni, de a sorozat IMDB linkjét nem teszi be Miért?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 11:40
1/8 anonim válasza:
Mert nem lehet más oldalt reklámozni.
3/8 anonim válasza:
Keresd meg más oldalon, nemcsak ezen az egy oldalon vannak fent sorozatok. Vagy írd be a Google az adott sorozat címét és hogy első évad. Ennyi.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát az oldalon van egy olyan, hogy “itt kérj sorozatot” és meg van adva hogy meg kell adni hozzá az IMDb oldalt is, hogy meg találja a sorozatbarát vezetője, de ha be teszem az IMDb címet azt írja, hogy helytelen formátum.
Az a baj, hogy máshol sincs fent maga a sorozat csak a második évada és én az elsővel kezdtem volna.
2019. okt. 5. 00:26
6/8 A kérdező kommentje:
Whirlwind Girl Ennek az első része a második fent van de én inkább az elsővel kezdeném.
2019. okt. 17. 11:34
7/8 anonim válasza:
Kínaiul, angol felirattal fent van AvistaZ (torrent) oldalon.
De gondolom lehet rá magyar feliratot is tenni, ha lefordították:)
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, de sehol sincs fent. Nem tudok angolul és kínaiul sem
2019. okt. 18. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!