A Love island meg van játszva?

8: Leírom megint: az egész ilyen megjátszott. Most te könnyen jöhetsz azzal, hogy akkor miért nem dobta fel valamelyik nagyobb? Mert a nagyobbak hülyék lennének feldobni őket. Nem, nem csak a büntetés miatt, hanem a kapcsolatok miatt. Ma a média három részre oszlik: RTL köre, TV2 köre, MTV köre. Egyiknél bukod kicsi az esélye, hogy a másik kör átvesz téged.
Meg nem érted ugye, amit írtunk? Hogy itt a tárgyakból, stbkből lejön, hogy az egész megjátszott? Mikor másodpercek alatt tűnik el egy csomó üveg az asztalról, majd vissza?
Meg bocsi, de én hiszek inkább Vitkó Lacinak, aki megnyerte a Való Világ 2-t, hogy már akkor rá akarták venni őket erre, hogy megjátszák, csak ő volt az egyik fő hangadó, aki nemet mondott (többek között ezért küldték őt állandóan párbajozni).

Ezek csak a te feltételezáseid, hiába írod többes számban.
A tárgyak nem ott vannak?
Ne mááááá!
Összevágott jelenet, mond ez neked valamit?
A lényeget nem igazán reagáltad le, hogy kb 15-20 év alatt egyik egysejtű sem szólta el magát a médiának, vagy pénzért nem köpte be a csatornáját?
Pedig voltak elég csúnya balhék, és sokan kerültek anyagi csődbe, aztán mégse derült ki, amit te gondolsz.
Ilyenek, hogy BB Évi, meg VV Fanni, stb, akik a nevüket is nehezen írják le, gondolkodásra nem képesek, majd pont képesek lettek volna hosszú éveken át szerepet játszani?
Gondolj, amit akarsz, a te dolgod, csak épp alátámasztani nem tudod semmivel.
Én érveltem.
Te ezzel szemben kb. így nyilatkozál: "Hát de nekem van igazam, mer' ez így van és kész!"

Maximum sejtették.
Olyan ez, mint mikor történik bármi az életedben, és te úgfy reagálod, le, hogy "TUDTAAAAM!".
Ja, csak ha máshogy történt volna, arra is ugyanazt mondtad volna, hogy tudtad.
Szóval továbbra is várom a hivatalos interjút, vagy önéletrajzi könyvet, amiben bármelyikük, bármelyik realityből az elmúlt 20 évből, leírja, hogy kamu volt.

konkrétan kamerafelvétel van róla hogy a titokszobában el is mondja a két nyertes mennyire utálják egymást
Az összes kapcsolat megjátszott volt. Aki ismeri az emberi jellemvonásokat az azért észreveszi mennyire lesajnálták egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!