Mik a tapasztalataitok a műholdad Digi tv-ről?

Nekem csak a műholmom-ról van... 😂
Viccen kívül, nekem nem jött be, egy ideig ügyfelük voltam, de hamar váltottam. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy neked is negatív tapasztalataid lennének.

Szél nem befolyásolja, csak akkor, ha egy rosszul beállított, rosszul rögzített antennád van, azaz ez hiba, olyan hiba, ami javítható, ha valakitől ezt hallottad, annak be kellene jelentenie hibára! Esetlegesen okozhat ilyen hibát az, ha részben takarva van az antenna, azaz a szél elé fúj faágat, ami ekkor a szabad kilátást korlátozza.
Borult idő nem szintén nem okozhat problémát, így esős időben sincs probléma a vétellel. Amennyiben sűrű, viharral érkező esőfelhő (zivatar) van épp feletted, akkor lehet gond a vétellel, ez ált. pár percig okoz problémát. Szóval így kell elképzelni. Lehet bosszantó, de még tavasszal sem annyira sűrű eset ez. Némileg enyhíthető ez a probléma, ha saját antennát használsz mégpedig azért, hogy a digi által felszerelt antennánál jóval nagyobbat használj a vételre (digi 70-90-es antennákat használ), te felteszel egy 110-est vagy szerelővel felszereltetsz (sokkal jobb, mert Ő pontosan beállítja) akkor lesz egy kicsivel több "időjárás tartalékod". Az antennát így is, úgy is meg kell vegyed, a szerelést, így is, úgy is ki kell fizesd, a kábelezést is. Ezt mind kiszámlázza a digi is neked úgy bekötésnél. Ha csak a boxot kell beüzemelniük, akkor digi felől kisebb a szerelési költség.
Tisztán lásson ki az antenna, lényeges és sarkalatos pont.
A sportcsatornák minősége viszonylag rendben van egyébként, kivéve a spílert, úgy egyébként az SD csatornák minősége botrányos, de nem sokkal jobb a másik két szolgáltatónál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!